1 Ağustos 2019 Perşembe

Savcı Sayan’a üçüncü yeğen tepkisi: “Belediyede başka yeğen yok değil mi?”

Yeğenleri ile ilgili atama haberlerini yazan gazetecilere iftira attıkları suçlamasıyla tepki gösteren AKP’li Savcı Sayan, ablasının oğlunu da Ağrı Belediyesine müdür olarak atadı.

BOLD – Yerel seçimlerin ardından patlak veren ve CHP’nin hazırladığı kanun teklifi ile alevlenen belediyelerde kadroya alınan eş, dost, akrabalar tartışması hız kesmeden devam ediyor.

ERZURUM’A 3 MAAŞLI YEĞEN

Dün AKP’li Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in yeğeni olan İbrahim Sekmen’in, belediye bünyesinde üç ayrı görev nedeniyle üç ayrı maaş aldığı ortaya çıkmıştı. Yerel seçimler ardından belediyelerde ortaya çıkan ve ardı arkası kesilmeyen eş-dost-akraba atamaları haberlerine Ağrı da eklendi. AKP’li Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın iki yeğeninin ardından aileden bir kişiyi daha atadığı ortaya çıktı.

UMARIM İSİM BENZERLİĞİDİR

AKP’li Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın sosyal medyada gazeteciler ile olan atama dalaşı Metin Cihan’ın paylaşımıyla yeni bir boyut kazandı. Savcı Sayan’ın ablasının oğlu olan yeğeni Cesim Kaya’yı da kadroya aldığı ortaya çıktı.

Cihan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ”İsim benzerliği olduğunu umuyorum. Savcı Sayan teyit eder misiniz? belediyede başka yeğen yok değil mi?” ifadelerini kullandı.

Daha önce yeğenleri İbrahim Sayan’ı özel kalem müdürü ve Taylan Sayan’ı hukuk işleri müdür vekili olarak atayan Sayan, Cesim Kaya’yı da mali hizmetler müdür vekili olarak atadığı öğrenildi

AĞRI’DA BİR TEK SEDA SAYAN ATANMAMIŞ

Ağrı Belediyesindeki atama skandallarını kamuoyuna duyuran gazeteci İsmail Saymaz ‘Ağrı Belediyesinde Sayangillerden bir tek Seda Sayan çalışmıyor’ diyerek tepki göstermişti.

Haluk Levent isyan etti: ‘Bir gün her önüne gelene PKK, FETÖ demekten yargılanacaksınız’

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder