1 Ağustos 2019 Perşembe

“Selçuk Özdağ, Davutoğlu hareketini ölü doğmaya zorluyor”

Yeni parti kurma hazırlığında olan Ahmet Davutoğlu’nun ekibinde kriz çıktı. Davutoğlu’nun başbakanlığı döneminde strateji danışmanlığını yapan Atılgan Bayar desteğini çektiğini açıkladı.

BOLD- Bayar, yeni oluşuma destek verdiği için pişman olduğunu ifade ederek, “Ben Davutoğlu’nu Selçuk Özdağ gibiler olmasın diye desteklemiştim. Özdağ hareketi ölü doğmaya zorluyor” dedi.

HOCA GEREĞİNİ YAPMAZSA DOĞMADAN BİTER

Bayar şunları dile getirdi: “Ben Davutoğlu’nu Selçuk Özdağ gibiler olmasın diye desteklemiştim. Pişmanım. Yanılttığım birileri oldu ise özür dilerim. Selçuk Özdağ, bu hareketi ölü doğmaya zorluyor, diyorum. Davutoğlu Hoca gereğini yaparsa kurtarır. Yok yapmazsa, doğmadan bitmiştir” ifadelerini kullandı.

ÖZDAĞ DAVUTOĞLU’NUN DEVRİLMESİ İÇİN İMZA VERDİ

Davutoğlu’nun hukukunu savunmakla Davutoğlucu olmak aynı şey olmadığını belirten Bayar, şunları söyledi: “Nihayetinde Davutoğlucular savunamadı. Bugün sözcüsü gibi davranan Selçuk Özdağ, devrilmesi için imza vermişti.. Artık benim müdafama ihtiyaçları yok. Sn. Selçuk Özdağ TV’lere çıkıp, Sayın Ahmet Davutoğlu’nun sözcüsü gibi konuşuyor. Bir tek gazeteci de çıkıp, Ahmet Davutoğlu’nun düşürülmesi için neden imza verdiniz o halde diye sormuyor.”

BEN SİZDEN DEĞİLİM

Bayar açıklamasını şu ifadelerle noktaladı: “Davutoğluculara da şunu söyleyeyim: Lideriniz gadre uğradığı zaman onu destekledim. Fıtratımın gereği. Ama ben sizden değilim. LGBT, azınlıklar, laiklik, kadın hakları turnosoldür. Bunlara düşman olan hiç bir siyasal hareket 2023’e girerken Türkiye’de söz sahibi olamayacak.”

Eski AKP’li Selçuk Özdağ’dan Erdoğan’a ihanet yanıtı

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder