1 Ağustos 2019 Perşembe

Erdoğan Bahçeli’ye evini merak ettiği için gitmiş!

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin evine yaptığı sır siyaretin nedeninin merak olduğu ortaya çıktı.

BOLD- Erdoğan’ın Bahçeli’ye evinde yaptığı ziyaret çok tartışıldı. Hasta ziyareti diyen de oldu. AKP, HDP görüşmelerinden duyulan rahatsızlık ve sistem revizyonu konularının konuşulduğunu ileri süren de.

İLK KEZ BİR SİYASİNİN EVİNDEN FOTOĞRAF VERDİ

Erdoğan, AKP Genel Başkanlığı’ndan bu yana ilk kez bir siyasinin evinden fotoğraf verdi. Sivil plakalı araç ve küçük bir konvoyla MİT ziyaretinin ardından gerçekleşen görüşme çeşitli yorumları da beraberinde getirdi. Görüşmenin perde arkası ise Habertürk’te yer aldı.

ŞALVARLI KASKETLİ FOTOĞRAF MERAK UYANDIRDI

Haberde şu iddialara yer verildi: “Görüşmenin öncesinde süreç şöyle gerçekleştirildi. Bahçeli, evinin önünde şalvarlı kasketli bir fotoğraf paylaşmış, fotoğraf sosyal medyada çok tartışılmıştı. Bu fotoğraf üzerine Erdoğan, Bahçeli’ye bir sohbet sırasında, evini merak ettiğini söyleyince ‘Bir kahve içeriz’ diye görüşme kararlaştırıldı. İşte bu davet böylece bugün yerine getirildi. İki lider Bahçeli’nin evinde buluşup kahve içti, sohbet etti.”

Erdoğan-Bahçeli ziyaretinin arkasında; AKP-HDP görüşmesinin rahatsızlığı mı var?

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder