1 Ağustos 2019 Perşembe

AKP’li işadamının ‘Huzur Partisi’ni engelleme girişimi sonuçsuz kaldı

AKP’li işadamının Ali Babacan’ın kuracağı partiye verilmesi gündemde olan ‘Huzur Partisi’ ismini engelleme girişimi sonuçsuz kaldı.

BOLD- Abdullah Gül ve Ali Babacan’ın kuracağı partinin adının ‘Huzur Partisi’ olacağı iddiasının ardından AKP’li işadamı Şükrü Derici 18 Nisan’da ‘Huzur Partisi’nin patenti için başvuruda bulunmuştu. Türk Patent ve Marka Kurumu Derici’nin başvurusunu reddetti.

TÜRKİYE’NİN İSTİKRARI İÇİN YAPMIŞ!

Şükrü Derici 28 Temmuz’da yaptığı açıklamada ülkenin bekası için AKP hükümetinin yoluna durmaksızın devam etmesi gerektiğini belirtmiş ve Huzur Partisi adının tüm haklarını alarak Türkiye’nin istikrarına katkı sağladığını ileri sürmüştü.

AKP’NİN PARÇALANMASINA İZİN VERMEYECEĞİZ

Derici, “AK Parti’nin parçalanmasına asla izin vermeyeceğiz. İş insanları olarak 2023’e kadar seçimlerin yapılmamasından yanayız. Türkiye devletinin yeni bir partiye, Huzur Partisi’ne değil istikrara ihtiyacı var huzura ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.

PARTİNİN İSMİ HENÜZ NETLİK KAZANMADI

Öte yandan kulislerde yeni kurulacak parti için Huzur isminin de seçeneklerden biri olduğu ancak henüz kesin bir karara varılmadığı konuşuluyor. Sonbaharda kurulması beklenen parti için kurban bayramından sonra çalışmalara hız verileceği ifade ediliyor.

Ali Babacan’ın partisinde soldan sürpriz isimler olacak

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder