3 Ağustos 2019 Cumartesi

Anestezi teknikeri Ayşe’nin ölümünde ‘propofol’ şüphesi

Ayşe Karaman, Ankara’da evli doktor sevgilisinin evinde ölü bulundu. Anestezi teknikeri Karaman’ın yanında, Michael Jackson’ın bağımlı olduğu öne sürülen ‘propofol’ ilacı bulundu.

BOLD – Uzman doktor Ö.T’nin evinde ölü bulunan Ayşe Karaman’ın (25) yanında kısa süreli bilinç ve hafıza kaybına neden olan 1 ampul propofol ve enjektörler bulundu. Genç kızın ölümüne neden olduğu tahmin edilen propofolün, Michael Jackson’ın bağımlı olduğu ve onu öldürdüğü öne sürülen ilaçla aynı olduğu belirtildi.

Karaman’ın babası Adem Karaman, kızlarının Ö.T. ile tanışmadan önce hiçbir sağlık problemi ve ilaç bağımlılığının olmadığını savundu. Ölümünün de kesinlikle intihar sonucu olmadığını iddia etti.

CİNAYETTEN TUTUKLANDI

Ayşe Karaman, hafta başında 3 yıldır tanıştığı sevgilisi Ö.T’nin (46) Çankaya Dikmen’deki evinde ölü bulunmuştu. Eve geldiğinde Karaman’ın cesedini bulduğunu söyleyen doktor, ilacı kendisinin vermediğini belirtti. Ö.T, çelişkili ifadeleri nedeniyle cinayet suçlamasıyla tutuklandı.

Savcılık, Adli Tıp Kurumundan propofol ilacının vücuda ne kadar enjekte edildiğini, Karaman’ın ilacı vücuduna kendisinin mi yoksa başka birinin de enjekte ettiğini belirlemesini istedi.

Cemaat mensuplarına yönelik terör suçlamalarından ikisi daha çöktü

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder