1 Ağustos 2019 Perşembe

Haluk Levent isyan etti: ‘Bir gün her önüne gelene PKK, FETÖ demekten yargılanacaksınız’

AHBAP ile ihtiyaç sahiplerinin aidiyetlerine bakmadan yardıma koştuğu için bazı sosyal medya hesaplarının hedefe koyduğu Haluk Levent hakaret içerikli yorumlara tepki gösterdi

BOLD – Haluk Levent gırtlak kanseri olan oğlu için yardım çağrısında bulunan halk ozanı Aşık Ali Nurşani’ye destek oldu. Ancak Nurşani’nin oğlu Engin Nurşani’nin geçmiş yıllarda söylediği “Kürdistan” adlı şarkı yüzünden Levent, hakaret içerikli mesajlar aldı.

BİR GÜN YARGILANACAKSINIZ

Levent sosyal medya hesabından konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Şunu herkes bilsin! Bize bir talep geldiğinde onun profiline girip bakmayız bakmayacağız!” ifadeleriyle tavrını bir kez daha ortaya koydu. Levent’in bu tavrı bazı sosyal medya hesaplarını rahatsız etti. Hakaret içerikli mesajların atması üzerine Levent yine sosyal medya hesabından, “Bir gün o büyük gün geldiğinde Atatürk adını kirletmekten, Türk bayrağını profil yapıp bayrağın saygınlığını yerlere düşürmekten , her önüne gelene PKK, FETÖ demekten ve insanlara devamlı küfür etmekten YARGILANACAKSINIZ!” dedi.

KHK’LILARA DA YARDIMA KOŞUYOR

Haluk Levent AHBAP adlı sosyal yardımlaşma platformu ile etnik kimliklerine ve sosyal statülerine bakmadan yardıma muhtaç insanların sorunlarına çare arıyor. Levent en son hastalığı nedeniyle 29 kiloya düşen eşi tutuklu öğretmen Fatma Görmez’e sahip çıkmıştı. Levent, sosyal medyadan Görmez ve eşi için şu mesajı paylaşmıştı, ”Eşinin hangi sebepten cezaevinde olduğunu bilmiyorum. Bilmek de istemiyorum! Vicdanımız buna izin vermiyor. 14 yaşındaki kızı madem kimsesiz kaldı o zaman ona sahip çıkmak vazifemiz. Elimizden ne gelirse yarından itibaren yapacağız”

Haluk Levent, kanser hastası KHK’lı Haluk Savaş’a yönelik “Ölsün o zaman” twitlerine isyan etti

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder