26 Kasım 2019 Salı

Abdullah Gül, Şehir Üniversite’si için Erdoğan’ı aramış: ‘Burayı beraber açtık…’

Mal varlığına el konulan Şehir Üniversitesi için Tayyip Erdoğan’ı arayan Abdullah Gül, “Sıkıntıları malum bu konuda müdahil olursanız, bir çözüm yolu bulabilirsiniz” dedi.

BOLD- Karar Gazetesi yazarı Mehmet Ocaktan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün geçen hafta Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’la yaptığı telefon görüşmesini yazdı. Konu ile ilgili Gül’le görüştüğünü belirten Ocaktan, Abdullah Gül’ün, Erdoğan’ı birlikte açtıkları ve geçtiğimiz haftalarda da mal varlığına el konulan Şehir Üniversitesi için aradığını aktardı. Ocaktan, üniversite için üzülen Gül’ün geçen perşembe günü Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı telefonla arayarak meseleyi ayrıntılı olarak konuştuğunu söyledi.

UMARIM BİR YOL BULUNUR

Telefon görüşmesinin detaylarını paylaşan Ocaktan, Gül’ün ”Perşembe günü cumhurbaşkanını telefonla aradım, Şehir Üniversitesini birlikte açtık, sıkıntıları malum bu konuda müdahil olursanız, bir çözüm yolu bulabilirsiniz dedim. Umarım bir yol bulunur ve bu güzide üniversitemiz kaliteli eğitimde yoluna devam eder” dediğini yazdı.

Abdullah Gül: Akar ve Kalın ile ikinci bir görüşme olmadı

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder