26 Kasım 2019 Salı

Mafyayla takılan Survivor şampiyonu polisin kafasında şişe kırdı

Efsane yarışma Survivor’un şampiyonu milli boksör Adem Kılıçcı, mafya olarak bilinen Saral ailesinden 2 kişi ile gitti gece kulübünde tartıştıkları polisi kafasında şişeyle kırarak yaraladı.

BOLD- Survivor yarışması şampiyonu milli boksör Adem Kılıççı, mafya olarak bilinen Saral ailesinin iki mensubu Aziz ve Fikri Saral ile eğlenmek için Ortaköy’de bir gece kulübüne gitti. Kız arkadaşıyla birlikte aynı gece kulübüne eğlenmeye gelen polis memuru Murat C. ile Kılıçcı’nın aralarında bulunduğu grup arasında ‘video çekme’ yüzünden tartışma çıktı.

EĞLENMEYE GELEN POLİSİN KAFASINDA ŞİŞE KIRDI

İddiaya göre, Sarallar ve Adem Kılıçcı cep telefonu ile çekim yapan polis memuru Murat C.’ye saldırdı. Milli boksör Adem Kılıçcı masada bulunan içki şişesini polis Murat C.’nin kafasında kırdı. Eğlence mekanının güvenlik görevlileri olaya müdahale ederek tarafları ayırdı. Yerde kanlar içinde kalan polis memuru ambulansla hastaneye götürüldü. Tedavisinin ardından yaralı memuru, mağdur sıfatıyla ifade verdi. Kendisini darp edenleri tespit eden Murat C. saldırganlardan şikayetçi oldu.

3 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ

Saralar ve Adem Kılıçcı’nın adının karıştığı ve bir polis memurunun yaralandığı kavga ile ilgili soruşturma önceki gün tamamlandı. Haklarında dava açılan 3 şüpheli için savcılık 1 yıldan 3’er yıla kadar hapis istedi.

Akşam, aynı haberde Trump, Suriye ve Muharrem İnce’nin ‘çete’ iddialarını buluşturdu

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder