29 Kasım 2019 Cuma

Star Wars filminden nostalji estiren yeni fragman

20 Aralık’ta gösterime girecek olan Star Wars: Rise of Skywalker filminden yeni bir fragman yayınlandı.

BOLD– Amerika’da Şükran Günü tatili sırasında yayınlanan fragmanda John Williams‘ın unutulmaz Duel of the Fates bestesi kullanıldı. 1999 tarihli Star Wars: The Phantom Menace‘in en etkili parçalarından biri olan Duel of The Fates fragmana nostaljik bir hava vermiş.

ÜÇÜNCÜ ÜÇLEMENİN SON FİLMİ

2015’te başlayan üçüncü Star Wars üçlemesine noktayı koyacak olan Rise of Skywalker’ın yönetmen koltuğunda yine J.J. Abrams oturuyor. Daha önceki üçlemelerle birlikte modern bir destana dönüşen hikayeyi sonlandırması beklenen filmde Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo ve Billie Lourd gibi önceki iki filmde yer alan oyuncuların yanı sıra Naomi Ackie, Keri Russell, Matt Smith ve Richard E. Grant gibi yeni isimler de rol alıyor.

Skywalker kardeşleri canlandıran Carrie Fisher(öl. 27 Aralık 2016) ve Mark Hamill, ilk film olan Star Wars: A New Hope’taki halleriyle

İkinci film olan Force Awakens’tan sonra hayatını kaybeden Carrie Fisher’a (Prenses Leia) nasıl veda edileceği ve Mark Hamill’in filmde ne şekilde yer alacağı hala gizemini koruyor. Rise of Skywalker 20 Aralık’ta vizyonda olacak.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder