29 Kasım 2019 Cuma

Bu hafta sekiz film vizyona giriyor

Türkiye’deki sinemalarda bu hafta üçü yerli sekiz yeni film vizyona giriyor.

BOLD– Usta yönetmen Roland Emmerich’in tek plan sekans olarak çektiği Midway haftanın en dikkat çeken yapımı. Çekimlerinin bir kısmı İstanbul’da yapılan Charlies Angels da bu hafta gösterime giren filmler arasında. İşte 29 Kasım Cuma günü seyirciyle buluşan filmler..

MİDWAY

Roland Emmerich’in yönettiği film 4-7 Haz 1942’de ABD ve Japon kuvvetleri arasında gerçekleşen Midway Muahrebesi’ni anlatıyor. Başrollerde Woody Harrelson, Aaron Eckhart, Dennis Quaid, Luke Evans gibi deneyimli isimler yer alıyor.

CHARLİE’NİN MELEKLERİ

1970’li yılların TV klasiği Charlie’s Angels bir kez daha beyaz perdede. Kamera arkasında bu kez başarılı oyuncu ve yönetmen Elizabeth Banks yer alıyor. Gözünü budaktan sakınmayan melekleri ise Kristen Stewart,Naomi Scott ve Ella Balinska canlandırıyor.

HEMEN DÖNERİZ

Haydar Işık’ın yönettiği Murat Genç, Gökhan Mumcu ve Burak Satıbol’un başrollerde yer aldığı stres hormonu salgılanmasının önüne geçmeye çalışan mucit Özkan’ın komik öyküsünü anlatıyor.

LAST CHRİSTMAS

Hayatı birçok yanlış kararla alt üst olan Kate en sonunda Londra’da Noel malzemeleri satan bir dükkanda Tom ile tanışır. Bu tanışma onu bambaşka bir hikayeye sürükleyecektir. Paul Feig’in yönettiği filmin başrollerinde Henry Golding, Emilia Clarke, Michelle Yeoh ve Emma Thomson yer alıyor.

KÜÇÜK ŞEYLER

Altın Portakal’da Alican Yücesoy’a en iyi erkek oyuncu ödülünü kazandıran Küçük Şeyler bu hafta gösterime giriyor. Yeni bir ev satın alan iki beyaz yakalı Onur ve Bahar’ın evliliği Onur’un işten çıkarılmasıyla zor bir sınavdan geçmek zorunda kalır. Tek sorun Onur’un kovulması mıdır yoksa derinlerde başka problemler de mi vardır sorusu ikilinin evliliğinin kaderini tayin edecektir.

DİLSİZ

Babannesinden miras kalan hat malzemeleriyle dolu sandığı elden çıkarmaya çalışan Sami, hat sanatıyla ilgilenen Selma’yla tanışır. Bu tanışma ikisinin hayatında da yeni bir evrenin başlangıcı olacaktır. Murat Pay yönettiği filmde Vildan Atasever, Ozan Çelik ve Mim Kemal Öke
rol alıyor.

KORKUNUN SESİ

Alisa dedesinden miras kalan evi satmak için yakın arkadaşı Steph’le birlikte dedesininyaşadığı yere gider. Ama bu ev onlar için korkutucu sürprizlerle doludur. Trista Robinson, Raul Chrico ve Hannah Race başrollerde..

MONOS

Kolombiya’nın Oscar aday adayı Monos, Kolombiya dağlarında gerillalar tarafından savaşçı olarak yetiştirilenbir grup çocuğun öyküsünü anlatıyor.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder