27 Kasım 2019 Çarşamba

Ekonomik sıkıntıları çiçeği burnunda babayı intihara sürükledi: “Acaba sebep olanlar rahat mı?”

Sadece 6 önce baba olan Mesut Eruyar, ekonomik kriz yüzünden manav dükkanını devretmek zorunda kaldı. Maddi zorluklarla baş edemeyen Eruyar, kendini asarak intihar etti.

BOLD – Kütahya’da azalan işleri ve artan borçları yüzünden 36 yaşındaki Mesut Eruyar manavını devretmek zorunda kaldı. İşini kaybeden Eruyar, 16 Kasım’da intiharı etti. 6 ay önce baba olan Eruyar, Okmeydanı Mahallesindeki meyve sebze deposunda kendini astı.

Evli ve bir kız çocuğu babası olan Mesut Eruyar’ın yakınları son zamanlarda ekonomik sıkıntıdan strese girdiğini ve intiharın sebebinin bu olabileceğini söyledi. Eruyar Mekke Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrası Ahi Evran mezarlığına defnedildi.

CHP’Lİ VEKİLDEN TEPKİ

İzmir’de de geçen hafta sonu eşinin ‘pazara gidelim’ dediği Ali Kabasakal, “Sen biraz oyalan, duş alayım” diyerek girdiği banyoda av tüfeğiyle kendini vurarak intihar etmişti. Ekonomik nedenlerle artan intihar vakaları muhalefetin de gündeminde.

İntiharlara sebep olan ekonomik sıkıntılar yüzünden hükumeti eleştiren CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, “Ekonomik kriz vatandaşları vuruyor! Kütahya’da 6 aylık bebeği olan Mesut Eruyar, ekonomik sıkıntı nedeniyle hayatına son verdi! Meyve sebze deposunda intihar eden Eruyar evli ve bir çocuk babasıydı. Vatandaşlarımızı çıkmaza sürükleyen bu krize sebep olanlar acaba rahatlar mı?” dedi.

Yoksulluğun sürüklediği bir intihar daha: Pazara gidelim diyen eşine param yok diyemedi

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder