27 Kasım 2019 Çarşamba

Bir sonraki Supermen siyahi olabilir: Michael B. Jordan

Michael B. Jordan yeni bir Süpermen filmi için yapım şirketi DC yetkilileri ile görüştü.

BOLD– En son Henry Cavill tarafından canlandırılan Süpermen karakteri bir sonraki filmde ilk defa siyahi bir aktör tarafından canlandırılabilir. Creed ve Black Panther filmleri ile dikkat çeken Michael B. Jordan’ın yeni Süpermen olması gündemdeki yerini koruyor.

Michael B. Jordan, Black Panther’de dikkat çeken bir performans sergilemişti

DC’NİN ARAYIŞI SONLANDI MI?
Henry Cavill’in yeniden Süpermen’i oynamak istemediği ve DC’nin arayış içinde olduğu uzun zamandır konuşuluyordu. Son solo Süpermen filminin (Man of Steel) üzerinden 6 yıl geçti. Bu süreçte en popüler pelerinli kahramanı Batman vs Süpermen ve Justice League filmlerinde diğer DC kahramanlarıyla birlikte izledik.

Daha önce Süpermen’i canlandırmış bazı aktörler Christopher Reeve, Nenry Cavill, Tom Welling

HAYRANLARIN TEPKİSİ NE OLACAK?
Michael B. Jordan’ın Süpermen’i canlandırmasının düşünüldüğü ilk kez 2018’de dile getirilmiş ama stüdyodan bu konuda bir açıklama yapılmamıştı. Sonunda somut bir adım atıldı ve Jordan DC yetkilileri ile görüştü. Ünlü aktörün henüz sözleşme yapmadığı belirtiliyor. Bunda DC’nin solo bir Süpermen filmini erken görüyor olması da etkin. Proje gerçekleşse bile bir sonraki Süpermen filmini 2023’ten önce izlememiz zor görünüyor.

En çok merak edilen konuların başında ise siyahi Süpermen fikrine ABD seyircisinin ve özellikle Dc hayranlarının vereceği tepki. Bu güne kadar hep beyaz aktörler tarafından canlandırılan Süpermen’in gizli kimliği Clark Kent orta sınıf beyaz Amerikalı prototipi olarak dikkat çekiyordu.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder