27 Kasım 2019 Çarşamba

Belçika basını: Yılın maçı değil yılın gerilimi; uzatmalarda neşe

Galatasaray’la 1-1 berabere kalan Brugge’un uzatmalarda attığı gol Belçika basınında geniş yer buldu. Gol anları gerilim olarak yorumlandı. Gol sevincinin ardından çıkan iki kırmızı kart ise Belçikalıları  şaşırttı.

BOLD – Şampiyonlar Ligi A grubun’da Galatasaray’ın Club Brugge ile 1-1 berabere kalması Belçika basınında da geniş yer buldu. Manşetlerde büyük bir sevinç ve şaşkınlık vardı. Son dakikada atılan golün Brugge Avrupa’da tuttuğu belirtilirken golden sonra gelen iki kırmızı kart ise şaşkınlıkla karşılandı. Belçika’dan maçla ilgili manşetler..

BELÇİKA BASININDA MANŞETLER

DE STANDAART: Club Brugge, uç noktalarda yaşadı ve Avrupa’yı kurtardı. Club Brugge, İstanbul’daki çılgın maç sonuyla birlikte yeni yılda da Avrupa futbolunda yer almayı garantiledi. Tüm maçı geride götüren Club Brugge, Diatta ile hayatta kaldı.

HET BELANG VAN LIMBURG: Uzatmalarda neşe! Club Brugge, baharda Avrupa’da olmayı çılgın maç sonu performansıyla garantiledi. Krepin Diatta, uzatmalarda 1-1 yaptı. Kutlama sırasında Diatta ve Mata kırmızı kart gördü.

HET BELANG VAN LIMBURG: Mavi-Siyahklılar puanı kaptı, tuhaf iki kırmızı kart gördü

HET NIUEWSBLAD: Sadece yılın maçı değil, aynı zamanda yılın gerilimi

HET NIEUWSBLAD: Kabustan kaçış. Club Brugge, kabustan kaçmayı başardı. Kaybetmeyi hak etmediler. Çünkü, Galatasaray iyi bir futbol oynamadı. Ancak, Club Brugge neredeyse elenmek üzereydi. Diatta, gözünü açtı ve işi bitirdi.

VOETBALKRANT : Krepin Diatta, son saniyelerde Club Brugge’e çok değerli ve hayati 1 puanı getirdi.

VOETBAL PRIMEUR : Ne maç sonuydu ama! Uzatma dakikalarında gelen golün ardından Club Brugge bir anda dokuz kişi kaldı. İnanılmaz!

GAZET VAN ANTWERPEN : Son anda kurtuluş uzatmalarda kefaret. Ancak, sevinç nedeniyle uzatmalarda iki kırmızı kart geldi.

HET LAATSTE NIEUWS: İstanbul’daki maç, daha önce sahalarda görülmemiş bir sona sahne oldu. Krepin Diatta ve Clinton Mata gol sevincinde oyundan atıldı.

VOETBAL NIEUWS : Club Brugge dokuz kişiyle Galatasaray’dan hayati puanı kopardı.

VOETBAL BELGIE : Çok salakça kırmızı kartlar gören Club Brugge, 1 puanı korumak için son anlarda dokuz kişi mücadele etti.

HNB – SPORTWERELD: Uzatmalarda neşe! Club Brugge, uzatma anlarında beraberliği kurtardı.

HNB – SPORTWERELD:En önemli şey, gole karşılık verebilmemizdi. Clinton Mata ve Krepin Diatta, İstanbul’da kırmızı kart gördü. Başlıktaki sözleri ise Mata’ya ait.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder