28 Kasım 2019 Perşembe

AKP’li vekilin makamında intihar: ‘Öleceğim, sebebi de sizsiniz’

Kovulduğu AKP Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar’ın makam odasına tekrar gelen bir vatandaşın “öleceğim, sebebi de sizsiniz” diyerek iki şişe ilaç içtiği iddia ediliyor.

BOLD – Oda TV’de yer alan iddiaya göre, AKP Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar’ın makamına gelen bir vatandaş, Gülaçar tarafından kovuldu. Aynı gün, Gülaçar Genel Kuruldayken tekrar makama gelen vatandaş “öleceğim, sebebi de sizsiniz” diye bağırarak yanında getirdiği 2 şişe ilacı içti. Olay sırasında odada bulunan ve intihar girişimine şahit olan sekreter de “adam intihar ediyor” diye bağırarak çevredekileri uyarmaya çalıştı. İki şişe ilaç içen şahsa güvenlik ve koruma polisleri müdahale etti. İntihar eden vatandaş tuvalete götürülürken de koridorda bayıldı.

VEKİL BEY İLE GÖRÜŞTÜ TALEBİNİ BİLMİYORUM

AKP Milletvekili Gülaçar’ı danışmanı Harun Gülaçar iddiaları yazan Oda TV’ye açıklamalarda bulundu. Harun Gülaçar, olay sırasında Genel Kurulda olduklarını belirterek, söz konusu vatandaşın hastaneye kaldırıldığını doğruladı. Gülaçar’ın açıklaması şöyle; “Biz genel kuruldayken oldu. Doktordan alınan bilgiye göre, herhangi bir intihar girişimi ve ilaç kullanımı gibi bir şey yok. O yüzden doktorlarımız sara hastası olabileceği üzerinde durdular. Durumu stabil olduğu için herhangi bir işlem de yapmadılar. Koridorda yapmış zaten odada değil. Bizim arkadaşlar da müdahale etmişler. Onlar da öyle bir şey olmadığını söylüyorlar. Gündüz zaten geldi, görüştük, yemeğe çıktık. Ben talebini bilmiyorum vekil beyle görüştüğü için.”

Bir intihar haberi de Bilecik’ten: borçları yüzünden canına kıydı

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder