29 Kasım 2019 Cuma

Davutoğlu’nun partisi için her şey hazır

AKP’den istifa ederek yeni bir parti kurma çalışmalarına hız veren eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun partisi için binalar tutuldu. Tüzük ve programın son aşamada olan partinin kuruluş başvurusu her an yapılabilir.

BOLD – AKP’den istifa ederek yeni bir parti kurma çalışmaları başlatan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun partisinin tüzük ve programın son aşamada olduğu kaydedildi. Partinin kuruluş dilekçesini her an verilebileceği ifade edildi.

GENEL MERKEZ VE İL BİNASI TUTULDU

Reuters’e konuşan parti kurma çalışmalarına katılan bir yetkili, “Davutoğlu’nun kuracağı yeni partinin birkaç hafta içinde İçişleri Bakanlığı’na dilekçe verilerek resmen kurulması bekleniyor. Artık yeni partiye dair son rötuşlar yapılıyor. 2020’ye kalması söz konusu değil. Şu anda Ankara’da genel merkez ve İstanbul’da il başkanlığı binaları tutuldu” dedi.

KAMUDA GÖREV YAPANLAR DA YER ALACAK

Parti ile ilgili çalışmaların bitmek üzere olduğunu belirten yetkili, “Yeni parti için tüzük ve program çalışmaları son aşamaya geldi. Kısa sürede mevzuata dair altyapıya son şekli verilecek. Kurucular kurulu büyük oranda hazır halde. Daha önce siyasette yer almış bazı isimlerin yanı sıra halen kamuda üst düzeyde görev yapmakta olan bazı isimler de partide görev alacak” dedi.

O hesaptan AKP’nin zengin çocukları paylaşımı: Şatafat ve lüks yaşam!

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder