5 Ocak 2021 Salı

Boğaziçi’nde akademisyenler kayyum rektöre sırtını döndü

AKP’den milletvekili aday adayı olan Melih Bulu’nun Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör olarak atanmasına tepiler sürüyor. Akademisyenler rektörlük binasına sırtlarını dönerek AKP’li Bulu’yu protesto etti.

BOLD – Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör olarak atanan AKP’li Melih Bulu’yu protesto eden akademisyenler, devir- teslim törenine de tepki göstererek rektörlük binasına arkalarını döndü.

PROTESTOLAR SÜRÜYOR

AKP’de birçok görevler üstlenen ve son olarak İstanbul 1’inci Bölge’den milletvekili aday adayı olan Melih Bulu’nun Boğaziçi Üniversitesi’ne atanmasına yönelik tepkiler devam ediyor. Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör olarak atanan AKP’li Melih Bulu’yu protesto eden Boğaziçi Üniversitesi’nden akademisyenler, rektör devir- teslim törenine de tepki göstererek rektörlük binasına arkalarını döndü.

ÖNCE ÖĞRENCİLER PROTESTO ETTİ

Melih Bulu’nun AKP’li Cumhurbaşkanı Tayip Erdoğan tarafından Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör olarak atanmasına tepki gösteren öğrencilere polis müdahale etti. Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin, Bulu’nun rektör atanmasını protesto etmesiyle ilgili 17 kişi bu sabah ev baskınlarıyla gözaltına alındı. Eyleme katılan 11 kişi de aranıyor.

Kadın cinayeti: Sevda Kösecik üç çocuğunun önünde katledildi

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder