9 Ocak 2021 Cumartesi

Karamollaoğlu’dan Erdoğan’ın tartışılan Asiltürk ziyaretine ilk yorum: Nezaket ziyareti

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Saadet Partili Oğuzhan Asiltürk’ü ziyaretinin ardından Temel Karamollaoğlu ilk kez konuştu. Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, “Bu bir nezaket ziyareti, bu aşamada başka türlü görmek doğru olmaz” dedi.

BOLD – Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın partinin önemli isimlerinden Oğuzhan Asiltürk’e yaptığı ziyareti ‘nezaket ziyareti’ olarak tanımladı. Karamollaoğlu “Bu aşamada başka türlü görmek doğru olmaz” dedi.

“ZİYARET HABER VERİLDİ”

Habertürk’ten Nagehan Alçı’ya konuşan Karamollaoğlu, Erdoğan’ın, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk’ü ziyaretinden önceden haberdar edildiğini söyledi. “Oğuzhan Bey bana geçen cumartesi günü Sayın Cumhurbaşkanı’nın kendisine ziyarete geleceğini haber vermişti. Önceden planlanmış ve bildiğim bir ziyaretti. Bu bir nezaket ziyareti, bu aşamada başka türlü görmek doğru olmaz” ifadesini kullandı. Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanının ittifak çağrısı hakkında ise, “Bu konuları konuşmak için erken” değerlendirmesinde bulundu.

ERDOĞAN’IN TEMASLARI MERAK KONUSU OLDU

Diğer yandan “Yerli ve milli muhaletefi de biz tesis edeceğiz” diyen Erdoğan, Hüdapar ve DSP ile bir araya gelmiş, bir hafta içinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile de 3 sefer görüşmüştü. Bu görüşmelerin ardından Saadet Partisi’nin önemli isimlerinden olan Asiltürk’le yaptığı görüşme de dikkatleri çekti.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder