5 Ocak 2021 Salı

Kadın cinayeti: Sevda Kösecik üç çocuğunun önünde katledildi

İsa Kösecik, kendisinden ayrılmak isteyen eşi Sevda Kösecik’i 3 çocuğunun gözü önünde bıçakladı. Cani koca, cinayet sonrası kaçmaya çalıştı.

BOLD – Olay, sabah saatlerinde Kocaeli Kartepe Uzunçiftlik Mahallesi’nde meydana geldi. Yaklaşık bir ay önce eşinden ayrılma kararı alan Sevda Kösecik (33), 3 çocuğuyla birlikte başka bir eve taşındı. Bugün sabah erken saatlerde konuşmak için eşi ve çocuklarının yaşadığı eve giden İsa Kösecik ile Sevda Kösecik arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine İsa Kösecik, mutfaktan aldığı bıçakla çocuklarının gözleri önünde Sevda Kösecik’i bıçakladı. Cani adam daha sonra olay yerinden kaçtı.

Annelerini kanlar içerisinde gören küçük çocuklar, durumu telefonla akrabalarına bildirdi. Akrabaların ihbarı üzerine eve polis ve acil sağlık ekipleri gitti. Ağır yaralanan Sevda Kösecik, ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sevda Kösecik, burada doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Polis ekipleri olay yerinden kaçan İsa Kösecik’i yakalamak için çalışma başlattı. Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kısa süre sonra Kösecik’i yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder