6 Ocak 2021 Çarşamba

İş Bankası’nın yeni Genel Müdürü Hakan Aran

Mart ayında görevi bırakacağını açıklayan İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, Hakan Aran’ı kendisinden sonra genel müdürlük görevini üstlenebilecek kişi olarak düşündüğünü açıkladı.

BOLD – İş Bankası’nın uzun süredir genel müdürlük görevini yapan Adnan Bali Mart ayında görevini bırakacağını açıkladı. Bali’den boşalan koltuğa ise mevcut genel müdür yardımcısı Hakan Aran getirilecek.

İş Bankası’ndan KAP’a yapılan açıklamada, “Genel Müdürümüz Sayın Adnan Bali, Bankamızın bu yıl Mart ayında yapılacak Genel Kurulu itibarıyla Genel Müdürlük görevinden ayrılma kararı aldığını, Genel Kurul tarihine kadar görevini sürdüreceğini ve Genel Kurul irade gösterirse Yönetim Kurulu’nda göreve devam etmeyi düşündüğünü beyan etmiştir. Sayın Adnan Bali, resmi kurum ve yetkili kurulların da uygun görmesi halinde Genel Müdür Yardımcımız Sayın Hakan Aran’ı kendisinden sonra Genel Müdürlük görevini üstlenebilecek kişi olarak düşündüğünü açıklamıştır” denildi.

HAKAN ARAN, 31 YILDIR İŞ BANKASI’NDA

1968 yılında Hatay’ın Antakya ilçesinde dünyaya gelen Hakan Aran, 1990 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. Başkent Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde İşletme alanında yüksek lisans programını tamamlayan Aran, 1990 yılında İş Bankası BT Sistem İşletimi Bölümü’nde Stajyer Yazılım Uzmanı olarak göreve başladı. 1999 yılında Bilgi Teknolijeleri Çözüm Geliştirme Bölümü Müdür Yardımcılığına, 2002 yılında aynı bölümde Birim Müdürlüğüne ve 2005 yılında da Bölüm Müdürlüğüne atanan Aran, 17 Temmuz 2008 tarihinden beri İş Bankası Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütüyor.

Ziraat Bankasından çalışanlarına 288 milyon lira ‘batık kredi’ payı

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder