8 Ocak 2021 Cuma

Netflix filmi Outside the Wire’dan yeni fragman yayınlandı

Netflix bilimkurgu ve aksiyonu bir araya getiren iddialı filmi Outside the Wire’dan hareketli sahneleriyle göz dolduran yeni bir fragman yayınladı.

BOLD– Başrolde Avengers serisindeki Falcon rolünden tanıdığımız Anthony Mackie ve Damson Idris’in yer aldığı Outside the Wire 15 Ocak’ta Netflix’teki yerini alacak. Filme imze atan ekibin geçen yılın başarılı aksiyonları The Old Guard ve Extraction’ı da yapmış olması beklentiyi yükseltiyor.

OUTSIDE THE WIRE NE ANLATIYOR?

Genç bir drone pilotu olan Harp (Idris) savaş alanında aldığı kötü bir karar sonucunda Leo (Mackie) ile çalışmak için görevlendirilir. Fakat Harp bu seferki takım arkadaşı ve aynı zamanda komutanı olan Leo’nun farklı bir özelliği olduğunu fark eder. Leo bir android‘dir. Harp ve Leo birlikte görevden göreve koşarken Harp, Leo’nun göründüğünden de fazla sırrı olduğunun farkına varır, şüphelenmeye başlar ve ikileme düşer. Ortağına güvenmekle hata mı etmiştir?

İsveçli yönetmen Mikael Håfström’ün kamera arkasında olduğu filmde Mackie ve Idris dışında Pilou Asbaek, Michael Kelly, Emily Beecham ve Enzo Cilenti gibi isimler yer alıyor. Filmin merak uyandıran fragmanını buradan izleyebilirsiniz.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder