31 Ağustos 2021 Salı

Havlayan köpekten ürken polis valiliği harekete geçirdi: CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı ifade verdi

Sabah namazına giderken karşısına çıkarak havlayan köpekten ürken polisin şikayeti üzerine Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, valiliğin görevlendirdiği müfettişe ifade verdi. Olayı “Zaytung değil gerçek!” sözleriyle duyuran Seçer, polisin belediyeye yaptığı şikayetin aynı gün işleme konularak halledildiğini de hatırlattı. CHP’liler ise yolsuzluk iddialarıyla gündemden düşmeyen Melih Gökçek örneğini vererek Seçer’e açılan soruşturmayı kınadı.

BOLD – Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer iddiaya göre, sabah namazına giderken karşısına çıkan köpekten ürken polisin şikayeti üzerine ifade verdi.

Mersin Valiliğinin görevlendirdiği bir müfettiş, Seçer’in ifadesini aldı. Şeçer durumu sosyal medyadan takipçilerine duyurdu.

ALLAH SONUMUZU HAYRETSİN!

Seçer paylaşımında, “Zaytung haberi değil gerçek! Sabah namaza giderken havlayan köpekten ürken “polis memuru”nun şikayeti üzerine Valilik’in gönderdiği müfettişe ifade verdim. Korktuğu için beni şikayet eden memura mı bu şikayeti ciddiye alıp soruşturma açana mı yanayım? Allah sonumuzu hayretsin!” ifadelerini kullandı.

ŞİKAYET AYNI GÜN İŞLEME KONULDU

Söz konusu polisin şikayetinin belediye tarafından işleme alındığını da belirten Seçer, “Üstelik, ifadesinde belediyemize başvuru yaptığı halde yerine getirilmediğini öne süren bu şahsın, başvurusu da @teksinmersin tarafından aynı gün içinde işleme alınmış ve sonuçlandırılmıştır” dedi.

Seçer, yapılan işleme dair ekran görüntüsünü de paylaştı.

GÖKÇEKLİ TEPKİ

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ise Seçer hakkında açılan soruşturmaya tepki gösterdi. Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek hakkındaki yolsuzluk iddialarına değinen Başarır, “Şimdi anlatacaklarıma sizler de inanamayacaksınız. Mersin’de iki köpek, sabah namazını kıldıktan sonra yürüyen bir polis memurunu ürküttüğü için, havladığı için Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’den şikayetçi oldu. Mersin Valiliği soruşturma başlattı. Ve bugün Mersin Belediye Başkanımız, müfettişlere ifade verdi. Evet, sabah namazını kıldıktan sonra, Ankara Belediyesi’ne giden; attığı imzalarla, verdiği ihalelerle Ankaralıyı milyarlarca lira zarara uğratan Melih Gökçek hakkında bir tek soruşturma yok. Ayakkabı kutularıyla ilgili bir tek soruşturma yok. Yolsuzlukla ilgili bir tek soruşturma yok. Mersin sokaklarında iki köpeğin havlaması, bir memuru ürkütmesi yüzünden soruşturma açılıyor. Vah benim güzel ülkeme. Gerçekten ‘Şaka mı, gerçek mi?’ dedim. Sayın Başkanla konuştum, gerçek çıktı. Yazıklar olsun” dedi.

Havlayan köpekten ürken polis valiliği harekete geçirdi: CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı ifade verdi yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder