2 Eylül 2021 Perşembe

Erdoğan övüyor saldırlar sürüyor: CHP heyeti ve gazeteci Celal Eren Çelik’e saldırı

Çanakkale’ye giden CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’nın beraberindeki partililer kendilerini ezmeye çalışan saldırgandan son anda kurtuldu. Hakaretler savuran saldırgan olay yerinden kaçtı. Gazeteci Celal Eren Çelik’te bir mekanda kimliği belirsiz kişilerin yumruklu saldırısına uğradı. Saldırganlar kendilerin kovalayan mekan çalışanlarına silah çekerek kaçtı.

BOLD – Gazeteci Celal Eren Çelik, sosyal medya hesabından saldırıya uğradığını açıkladı. Çelik paylaşımında, “An itibariyle yumruklu saldırıya uğradım. Saldırganı yakalamak için arkasından koşan mekanın çalışanlarına silah çeken saldırganlar bir araçla uzaklaşmışlar… Durumum iyi… Yılmak yok, sadece gerçekleri yazmaya devam edeceğiz…” dedi.

SALDIRGAN KARŞIMDA OTURUYORMUŞ

Saldırıyla ilgili TELE 1’e de konuşan gazeteci Çelik, şunları söyledi: “Bugün sürekli geldiğim bir mekana geldim. Bu sabah mekana geldiğimde elektriklerin olmadığı söylendi. Kameralar kapalıydı. Fiziki olarak bir durum yok. Ama ben otururken çaprazımda oturuyormuş saldırgan.”

CHP’LİLERE SALDIRI

Bir dizi etkinlik için Çanakkale’ye gelen CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, MYK ve il, ilçe kadın kolları başkanları tarafından karşılandı.

Sözcü’den Yavuz Alatan’ın haberine göre, buradaki CHP’li heyete saldırı girişiminde bulunuldu. CHP’ye ait YaşamHak otobüsü ise otel önüne park edilirken, içinde bir kişinin bulunduğu araç, otobüsten inen CHP’lilerin üzerine doğru gelerek partilileri ezmek istedi.

Daha sonra da hakaretler ederek olay yerinden ayrıldı. CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka olaydan sonra şikayetçi oldu ve aracın plakası da alınarak polise bildirildi.

PROVOKE AMACI TAŞIYOR

Nazlıaka yaptığı açıklamada “Partimize ait YaşamHak otobüsünden inen arkadaşlarımıza çirkin saldırı gerçekleşti. Şahıs aracı ile partililerimizi ezmeye çalıştı, sonra da hakaretler yağdırarak uzaklaştı. Biz kutuplaştırmalara izin vermeyeceğiz, doğu batı demeksizin ülkenin dört bir yanını adımlamaya devam edeceğiz. Aydın insanların çoğunluğu oluşturduğu bu ilde yaşanan saldırı girişimi, çıktığımız yolculuğu provoke amacı taşıyor” dedi.

ERDOĞAN SALDIRGANLARI ÖVÜYOR

İyi Parti Meral Akşener’in Rize İkizdere’de taşocağına karşı köylülerin mücadelesine destek verdiği sırada uğradığı sözlü saldırı hakkında konuşan Erdoğan, saldırganları övmüştü.

Rize’deki saldırının başlangıç olduğunu söyleyen Erdoğan, “Gelin hanıma çok ileriye gitmeden bir ders verdiler. Çayeli’nde de gerekeni yaptılar. Trabzon’a geçmeye kalktın, uçağa binip döndün. Daha neler olacak, neler. Bunlar iyi günler. Bu ülkede ahde vefa diye bir şey var. Ahde vefa olmazsa bu millet affetmez. Daha neler olacak neler” ifadelerini kullandı.

Tutuklu gazeteci Fatih Özgür Aydın: Kansere yakalanma riskim var, ilacım verilmedi, sorumlusu Adalet Bakanlığı

Erdoğan övüyor saldırlar sürüyor: CHP heyeti ve gazeteci Celal Eren Çelik’e saldırı yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder