2 Eylül 2021 Perşembe

TSK’da akla ziyan fişlemeler: Hulusi Akar da Yaşar Güler de fişlenmiş

Gazeteci Adem Yavuz Arslan, akla ziyan fişlemelerin olduğu Türk Silahlı Kuvvetleri yönetiminin Bizans saraylarına dönüştüğünü, fişlemeler sayesinde TSK’nın Erdoğan’ın Saray’ına bağlandığını kaydetti. Arsan, fişlenenler arasında Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile Genelkurmay Başkanı Yaşar Güler’in de bulunduğunu açıkladı.

BOLR – Kendi Youtube kanalında Genelkurmay Çatı Davası evrakları arasında yer alan fişleme dosyasını ele alan Gazeteci Adem Yavuz Arslan, dosyada akla ziyan fişlerin de bulunduğunu belirtti. Arslan, bu fişlemelerle TSK’nın Saray’a bağlandığını kaydetti.

“TSK yönetimi ‘Bizans Sarayı’na dönüşmüş. Fişlere yansıyan şok detaylar” başlığı ile yayımladığı videoda Arslan, “Genelkurmay Çatı Davası evrakları arasında yer alan bir fişleme dosyası şok detaylar içeriyor. TSK yönetimi adeta ‘Bizans Sarayı’na dönmüş dedirten fişlerde yok yok. Hulusi Akar ve Yaşar Güler için bile ‘fetöcü’ notunun olduğu fişlerde akla ziyan notlar var” dedi. Arslan, TSK’nın bu fişler sayesinde Erdoğan’ın Saray’ına nasıl bağlandığının da analizini yaptı.

 

 

Bayraktar’ın itirafları sonrası gündeme geldi: Erdoğan, hangi bakanları dövdü?

TSK’da akla ziyan fişlemeler: Hulusi Akar da Yaşar Güler de fişlenmiş yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder