1 Eylül 2021 Çarşamba

AKP’li vekil 12 bin liralık ayakkabısından utandı

Malazgirt’teki törene katılan AKP’li Öznur Çalık’ın sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar pahalı ayakkabılarının fiyatını ortaya çıkardı. Bir süre paylaştığı fotoğraflarda ayakkabılarını göstermeyen Çalık, en son 2,3 bin liralık ayakkabısıyla görüldü.

BOLD – Odatv’nin özel haberine göre, Malazgirt Zaferi’nin 950. yıl törenine katılan AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık’ın pahalı ayakkabısı dikkatlerden kaçmadı.

Kabinedeki bakanlarla birlikte Bitlis’in Ahlat ilçesine giden Öznur Çalık, helikopterde çektirdiği fotoğrafı sosyal medyasından paylaştı. Çalık’ın piyasa değeri 11 bin 950 lira olan ayakkabısına tepkiler gecikmedi.

TEPKİLER GERİ ADIM ATTIRDI

Sosyal medyada yükselen tepkilerin ardından AKP’li Öznur Çalık’ın yeni paylaştığı fotoğraflarda ayakkabılarına yer vermemesi dikkat çekti.

AKP’li Öznur Çalık’ın, paylaştığı yeni fotoğraflarda ise fiyatı ise 2 bin 349 TL olan ayakkabılarıyla poz verdiği görüldü.

ERDOĞAN’IN SÖZLERİ HAVADA KALDI

31 Mart seçimleri öncesi, yerel seçimlere yönelik yol haritasını belirlemek için il, ilçe ve belediye başkanlarıyla bir araya gelen Erdoğan, partililere, “Şatafattan uzak durun” talimatı verdi.

Erdoğan’ın uyarılarına rağmen AKP’li siyasetçilerin pahalı giysi, ayakkabı ve aksesuarları basında sık sık gündeme geliyor. Emine Erdoğan’ın binlerce euroluk çantası sosyal medyanın dilinden hiç düşmüyor.

AKP’li siyasetçi ve iş insanlarının ve onların çocuklarının ultra lüks yaşamlarını ifşa eden AKP Çocukları adlı sosyal medya hesabı geniş kitlelerce takip ediliyor. AKP Çocukları adlı hesap, AKP’lilerin lüks villa ve otomobillerinin yanı sıra şatafatlı düğün, mevlit ve eğlencelerini de paylaşıyor.

Türkiye’nin yolunu MHP’nin anket sonuçları belirleyecek

 

AKP’li vekil 12 bin liralık ayakkabısından utandı yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder