3 Eylül 2021 Cuma

Nagehan Alçı’ya ‘moral bozma’ tepkisi

Eğitim Uzmanı Cihat Şener, katıldığı canlı yayında yaptığı açıklamalar için “moral bozucu” nitelemesi yapan Habertürk yazarı Nagehan Alçı’ya tepki göstererek, canlı yayından ayrılmak istedi.

BOLD – Habertürk’te canlı yayına katılan Eğitim Uzmanı Cihat Şener, okulların açılması ile ilgili değerlendirmelerde bulunurken Nagehan Alçı’nın araya girmesine tepki gösterdi. Şener, “Kanal sizin nasıl olsa, dikkatimi dağıtmayın. Muharrem bey beni yayından alın” dedi.

GEÇEN SENE NEDEN ÖNLEMLERİ ALMADINIZ?

Habertürk’te canlı yayına katılan Eğitim Uzmanı Cihat Şener, 6 Eylül’de açılacak okullarla ilgili değerlendirmelerde bulunurken, “Geçen sene neredeydiniz? Niye geçen sene önlemeler almadınız da bir Milli Eğitim Bakanı değiştirdik?” diye sordu. Cihan Şener konuşurken araya giren Habertürk yazarı Nagehan Alçı ise okulların açılmasıyla ilgili “moral bozması” gerekçesiyle Şener’i üzülerek dinlediğini söyledi. Eğitim Uzmanı Şener ise bu sözler üzerine, “Müsaade ederseniz sözümü kesmemeniz mümkün mü acaba? Kanal sizin nasıl olsa, dikkatimi dağıtmayın. Muharrem bey beni yayından alınız” diye tepki gösterdi.

 

 

Zam konusunda marketleri tehdit eden hükumet doğalgaza yüzde 15 zam yaptı

Nagehan Alçı’ya ‘moral bozma’ tepkisi yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder