1 Eylül 2021 Çarşamba

Emine Erdoğan da Soylu’yu görmezden geldi

Suç örgütü lideri Sedat Peker’in açıklamalarının ardından AKP’de istenmeyen adam ilan edilen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yalnızlığı devam ediyor.  AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın ardından eşi Emine Erdoğan da Soylu’yu görmezden geldi. Tayyip Erdoğan gibi Emine Erdoğan da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ön plana çıkardı.

BOLD ANALİZ – Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketi sonrası bölgeye yapılan ziyaretler Süleyman Soylu’nun yalnızlığını ortaya koydu. Sel felaketinin yaralarının sarılması için İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum bölgede çalışmalar yapıyor. Ancak AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Bozkurt temasları sırasında Soylu yerine Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u vatandaşlara anlatmıştı.

SOYLU’YU GÖRÜNCE YÜZÜNÜ ÇEVİRDİ

Bozkurt ilçesi meydanında halka hitap eden Tayyip Erdoğan, “Bakanlarım burada” derken Süleyman Soylu’yu görünce yüzünü çevirdi. Bakan Murat Kurum’un kolundan tutarak “İşte bakanım burada. Selden etkilenenlere TOKİ eliyle çok daha güzel binalar yapacak” dedi.

Erdoğan’ın ardından Emine Erdoğan da dün de bölgeyi ziyaret etti. Emine Erdoğan’ın görüştüğü selzedelere tek tip N95 maskesi dağıtılırken Emine Erdoğan’ın başörtüsüne uygun özel maske taktığı görüntülere yansıdı.

EMİNE ERDOĞAN SOYLU’YA UZUN UZUN BAKTI

Anadolu Ajansı’nın servis ettiği montajlanmış görüntülerde Emine Erdoğan’ın selzedelerle sohbet ettiği, yetkililerden bilgi aldığı görülüyor. Selin vurduğu derenin kenarında iki bakan eşliğinde açıklamalar yapan Emine Erdoğan’ın Soylu’ya dönüp uzun uzun bakması  ve hiç konuşmadan Soylu’yu baştan aşağıya süzmesi dikkat çekiyor.

EMİNE ERDOĞAN DA SOYLU YERİNE KURUM’A ATIF YAPTI

AA ve Cumhurbaşkanlığı mikrofonuna konuşan Emine Erdoğan “Halkımızın mağdur edilmediğini gördüm. Yurtlarda barındıklarını gördüm.” dedi. Tam bu sırada sağında duran Soylu’ya doğru kafasını çeviren Emine Erdoğan, kısa süreliğine durdu. Soylu’dan hiç söz etmedi. Ardından Murat Kurum’a dönerek “İnşallah bundan sonra bütün bunlar göz önüne alınarak bakanlıklarımız sağ olsunlar şehirleşme nasıl olur en güzel örneklerini gösterecekler kendileri” diyerek Kurum’u eliyle gösterdi.

Elleri önünde bağlı Soylu’nun bu sırada Emine Erdoğan’a bakması AA kameralarına yansıdı. AA’nın servis ettiği görüntülerde Murat Kurum’dan bilgi alan Emine Erdoğan’ın yan yana yürüdüğü Soylu’nun ise arkadan gelmesi dikkat çekti.

Erdoğan imzaladı: Kuşadası, Çeşme ve Marmaris’teki arsalar 2025’e kadar parsel parsel satılacak

Emine Erdoğan da Soylu’yu görmezden geldi yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder