3 Eylül 2021 Cuma

“KHK’lıların hakları aynen iade edilmeli”

KHK’lıların haklarıyla ilgili CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun ardından bir açıklama da DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’dan geldi. KHK’lılarla ilgili geniş kapsamlı bir çalışma yaptıklarını belirten Babacan, bu kişilerin KHK öncesi haklarının aynen iade edilmesi gerektiğini kaydetti. 

BOLD – Son aylarda artan erken seçim çağrıları sonrası partilerin vaatleri de bir bir açığa çıkıyor. CHP Lideri Kemal Klııçdaroğlu’nun ardından DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan da KHK’lıların haklarını iade edeceklerini açıkladı.

KHK’LILARLA İLGİLİ GENİŞ KAPSAMLI ÇALIŞMA YAPIYORUZ

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Karar TV’de Elif Çakır ve Taha Akyol’un gündeme ilişkin sorularını cevapladı. KHK’lılarla ilgili soruya da yanıt veren Babacan, “Savcılıklar tarafından takipsizlik kararı verilen veya yargı süreci çalıştırılıp beraat eden vatandaşlarımızın KHK öncesi hakları aynen iade edilmelidir. KHK’lılarla ilgili geniş kapsamlı bir çalışma yapıyoruz” dedi.

KILIÇDAROĞLU: KHK’LARLA GÖREVDEN ALINANLARI İADE EDECEĞİM

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da geçen hafta yaptığı açıklamada KHK’lılarla ilgili önemli bir vaatte bulundu. Bir süredir KHK’lıların sorunlarını dinleyen ve temsilcileriyle görüşen Kılıçdaroğlu, iktidara gelmeleri durumunda KHK’lıları işlerine iade edeceği sözü verdi. Kılıçdaroğlu, “Sözüm söz; o KHK ile görevden alınan, işine son verilen, ekmeği elinden alınan herkesi göreve iade edeceğim. Yeter ki teröre bulaşmasın. Siyaset kurumu kimsenin aşı ile işi ile uğraşmaz” dedi.

KARAMOLLAOĞLU: KHK’LILARIN MAĞDURİYETLERİNİN GİDERİLMESİ ÖNCELİĞİMİZ

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu KHK’lılarla ilgili daha önce yaptığı bir açıklamada, masum insanların ciddi hiçbir delil olmadan cezalandırılmasına seyirci kalamayacaklarının altını çizerek, “Kanun Hükmünde Kararname mağdurları başta olmak üzere ülkemizde mağdur edilen her kesimin mağduriyetlerinin giderilmesi öncelikli meselemizdir” dedi.

 

Zam konusunda marketleri tehdit eden hükumet doğalgaza yüzde 15 zam yaptı

“KHK’lıların hakları aynen iade edilmeli” yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder