3 Ekim 2021 Pazar

Alışverişe çıkan Erdoğan gıda fiyatlarını beğendi

Marketlerin kredili gıda satışına başlamasına rağmen, Üsküdar Kısıklı’daki evinin çevresindeki bir marketten alışveriş yapan Tayyip Erdoğan, fiyatların çok uygun olduğunu söyledi.

BOLD – Üsküdar Kısıklı’da yeni açılan Tarım Kredi Kooperatifi satış mağazasında alışveriş yapan AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a eşi Emine Erdoğan ve Kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar eşlik etti.

Ürünleri inceleyen Erdoğan hem denetim yaptı hem de alışveriş. Alışveriş sırasında Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ve Sümeyye Erdoğan Bayraktar, mağazadaki vatandaşlarla sohbet etti. Burada yaklaşık yarım saat kalan Erdoğan, ödemesini nakit yaptıktan sonra marketten ayrıldı.

BUNDAN DOLAYI MUTLUYUM

Çıkışta kendisini bekleyen gazetecilere konuşan Erdoğan, alışveriş yaptığı Tarım Kooperatiflerini övdü. Ürün çeşitliliği, kalitesi ve fiyatlarını beğendiğini açıklayan Erdoğan, “Bunların süratle çoğaltılması noktasında Tarım Kredi Kooperatiflerine verdiğimiz talimatlar var. Tabii süratle 500 metre kareden olmak üzere, Türkiye genelinde ilk etapta 1000 kadar bu tür marketlerin yapılması talimatını verdik. Bunları süratle çoğaltacağız. Ve böylece vatandaşlarımıza ucuz ve kaliteli ürünü ulaştırmanın ve piyasayı balanse etmenin inşallah gayreti içerisinde olacağız. Şu anda da bizzat buradan yaptığım alışverişle bunu gördüm ve bundan dolayı da mutluyum” dedi.

KREDİLİ GIDA SATIŞI DÖNEMİ

2021 Eylül itibarıyla asgari ücretlinin alım gücü artan gıda fiyatları karşısında yüzde 6.2 azaldı. Halkın alım gücünün düşmesi market zincirlerini harekete geçirdi. Carrefoursa gıda alışverişlerinde yüzde 0 faizli kredili satışlara başladı.

Ekonomi fırlayışta adeta uçuşta! Marketlerde kredili domates satışı başladı

Alışverişe çıkan Erdoğan gıda fiyatlarını beğendi yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder