5 Ekim 2021 Salı

Bölücü kebapçılar, faşist kelle paçacılar, terörist dönerciler, Kürt börekçiler…

Bahçeli, grup toplantısında işsizlikten ‘bölücü kebapçıları’ sorumlu tutması sosyal medyada en çok konuşulan konu oldu. Bahçeli’yi ti’ye alan kullanıcılar börekçi, dönerci, çorbacılarında kapatılmasını önerdi.

BOLD – Siyasi rakiplerinin yanı sıra, hükumetin icraatlarını eleştiren odaları, gazetecileri, öğrencileri ve iş insanlarını terörist ve bölücü olmakla suçlayan MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin son hedefi şaşırttı.

BÖLÜCÜ KEBAPÇILAR

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 1 Ekim’de başlayan yeni yasama yılının ilk grup toplantısını TBMM’de gerçekleştirdi. Konuşmasının önemli bir bölümünü terörle mücadeleye ayıran Bahçeli, “Terör sorununa maruz kalmasaydık, teröre sarf edilen devasa kaynakla; 69 adet Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP), 505 adet Marmaray, 749 adet Yavuz Sultan Selim Köprüsü, bin 880 adet Osmangazi Köprüsü, 282 adet Kuzey Marmara Otoyolu, 205 adet İstanbul-İzmir otoyolu, 102 adet İstanbul Havalimanı, 564 adet Atatürk Barajı, 1834 adet İstanbul Şehir Hastanesi yapılabilir. 902 Adet S-400, 644 adet Patriot Hava ve Füze Savunma Sistemi, 9 bin 24 adet de F-35 savaş uçağı alınabilirdi. Üstelik terörün anormal maliyetine katlanmış olmasaydık, önümüze koyulan kanlı faturayı ödemeseydik, bugünkü şartlarda kişi başına gelirimiz bin 585 dolar fazla olacaktı” açıklamasında bulundu” dedi.

 

DEVRİMCİ BOZUNTULARI

Gıda fiyatlarındaki artışlardan şikayet eden vatandaşlara hak verdiğini söyleyen Bahçeli, “Fakat vatandaşlarımızın günlük iaşe çabasını istismar edip pireyi deve yapanlara da terörün acıklı maliyetini hatırlatmak görevimizdir. Teröre yardım ve yataklık yapan bölücü kebapçıların işsizlikte payı vardır. Bir eli yağda, diğeri balda, yediği önünde, yemediği ardında, bir giydiğine bir daha dönüp bakmayan, ama sırayı siyaset alınca sahte vicdan ve merhamet edebiyatı yapan bir avuç kaymak tabakadan, imtiyazlı azınlıktan, merdane gibi dönen devrimci bozuntularından öğreneceğimiz de hiçbir şey yoktur.

CHP’DEN TEPKİ

Bahçeli’nin esnafı hedef göstermesine CHP’den tepki geldi. CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kebapçılara ilişkin sözlerine, “Esnaf geçinemiyor. Siz bir de bu insanları teröristlikle suçluyorsunuz. Aslında terörist bunlar değil bu fiyatları artıranlardır. Alım gücünü düşürenlerdir, işsizliği artıranlardır. Çiftçiyi boğanlardır terörist” diyerek yanıt verdi.

KEBAPÇILAR YETMEZ

Bahçeli’nin ‘bölücü kebapçılar’ ifadesi için MHP’den bir açıklama gelmezken, Bahçeli sosyal medyanın diline düştü. Bahçeli’nin ifadelerini ti’ye alan kullanıcılar kebapçılarla yetinilmemesi, Kürt börekçi, kelle paçacı ve dönercilerin de kapatılmasını önerdi.

Cezaevinde yatan eşlerine arama kararı çıkan kadınların isyanı: Bu devlet bizimle dalga mı geçiyor?

Bölücü kebapçılar, faşist kelle paçacılar, terörist dönerciler, Kürt börekçiler… yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder