9 Ekim 2021 Cumartesi

Erdoğan’ın ekonomiyi övdüğü sırada halk kumanya artıkları için birbirleriyle yarıştı

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Adana’da katıldığı ve Almanyla’da, Fransa’da halkın yiyecek bulamadıklarını söylediği konuşma sırasında alanda bulunanlar polislerin kumanya artıklarını alabilmek için birbirleriyle yarıştı. 

BOLD – AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Adana’da konuşma yaptığı esnada polis kumanyasından kalan artıkları toplayanların görüntüleri kameraya yansıdı.

HALK ATIKLARI TOPLAMAK İÇİN BİRBİRLERİYLE YARIŞTI

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Türkiye’nin ekonomisini övdüğü, “Almanya’da kuyruklar, Fransa’da kuyruklar… Yiyeceklerini bulamıyorlar. Elhamdülillah Türkiye’de böyle bir sorun yok…” ifadelerini kullandığı esnada alanda bulunanların polislerden arta kalan yemekleri yerlerden topladığı görüntüler ortaya çıktı. Ceyhan Polipropilen Üretim Tesisi Temel Atma ve Adana’da Yapımı Tamamlanan Projelerin Toplu Açılış töreninde yaptığı konuşma sırasında alanda bulunan vatandaşlardan bazıları polislerin kumanyalarından artan yiyecekleri toplamak için birbirleriyle yarıştı.

CHP’Lİ ÖZKAN: SARAY BU UTANCI GÖRMEZ

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan bu görüntüleri paylaştı ve “Erdoğan’ın büyüme masalları anlattığı alanın girişinde polislerin kumanyalarından artan yiyecekleri insanlar topluyor. Saray bu büyük utancı görmez.” notunu düştü. Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan da görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşarak, “Sn. Cumhurbaşkanı nasıl büyüyüp geliştiğimizi anlatırken, vatandaşın kumanya artıklarını toplamaya çalıştığını görünce, İnsan; Amerika, Fransa ve İngiltere’deki kuyrukları düşünüp kahroluyor!!!” dedi.

 

Akın İpek: Bizim davada savcıya dışarıdan 90 sayfalık mütalaa getirildi

 

Erdoğan’ın ekonomiyi övdüğü sırada halk kumanya artıkları için birbirleriyle yarıştı yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder