5 Ekim 2021 Salı

Biraz daha gayret edin öldürmenize az kaldı

Kurul için Denizli Devlet Hastanesine götürülen Ayşe Özdoğan hakkında onkolog fikir beyan etmekten kaçındı. Kardeşi, uygun olmadığı için cezaevi yiyeceklerini dahi yiyemeyen Özdoğan için yetkililere isyan etti.

BOLD – Denizli’de 4. evre kanser hastası Ayşe Özdoğan, Yargıtay’ın 9 yıl 4 ay hapis cezasını onamasının ardından yeniden cezaevine girdi.

Hasta haliyle yeniden cezaevine götürülen Özdoğan hakkındaki kararın infazı toplumun çeşitli kesimleri tarafından ‘vicdansızlık’ olarak değerlendirildi.

İKİ GÜNDE 3 HASTANE DOLAŞTI

Özdoğan’ın dün rahatsızlığı nedeniyle cezaevi koşullarına daha fazla dayanamadığı ve hastaneye kaldırıldığı ortaya çıkmıştı.

Kız kardeşiyle görüşmek için dün Denizli T Tipi Cezaevi’ne giden Emine Erdem, kendisinin de avukatın da görüşemediğini söyledi. Cumartesi ve Pazar günü kardeşinin Acıpayam Devlet Hastanesine götürüldüğünü belirten Erdem, “Bugün de Denizli Devlet Hastanesine kaldırılmış. Bu durumdan emeği geçen herkes sorumlu” dedi.

BAHARATLI DİYE YEMEKLERİ YİYEMİYOR

Ayşe Özdoğan’ın yüzündeki yaranın hala kanadığı öğrenilirken, hasta kadının baharatlı olduğu için cezaevi yemekleri de yiyemediği ortaya çıktı.

Bugün avukatının Özdoğan ile görüşebildiğini söyleyen Emine Erdem, “İlk gün kalp ritim bozukluğundan hastaneye kaldırılmış. Yüzündeki yara sürekli kanıyor. 4 gündür yemekler baharatlı olduğu için yemek yiyemiyor. Kurul raporu için 2 gündür Denizli Devlet hastanesine götürülmüş” bilgilerini paylaştı.

Cezaevindeki durumu hakkında avukattan edindiği bazı bilgileri de paylaşan Erdem, “Denizli Devlet hastanesindeki onkolog fikir beyan edemem demiş. Yeniden Antalya’ya sevk etmeyi düşünüyorlarmış. Zaten bizim Antalya’dan alınan Cezaevinde kalamaz raporumuz var. Sürekli revirde kalıyor, ısıtmak için çarşaf sarıyorlarmış. Yüzü soğuktan sürekli şişiyormuş. Benim dayanacak halim kalmadı artık demiş. Hastane nezareti çok pis artık kendi kendime konuşmaya başladım demiş” dedi.

Erdem yetkililere, “Biraz daha gayret edin öldürmenize az kaldı” diyerek tepki gösterdi.

KADINCAĞIZI ELBİRLİĞİYLE ÖLDÜRECEKLER

Erdem’in paylaştığı bilgileri alıntılayan Ankara Barosu avukatlarından Mesut Can Tarım, “Ayşe Özdoğan kalp ritimsizliği ve gözünün altındaki kanama neticesinde hastaneye kaldırmış. Kurul raporu almak için sevk edildiği Denizli’deki hastane rapor yazamamış. Antalya’ya sevk edilmesi gerekecek Üşüyor ve soğuk revirde çarşafla ısınıyor Kadıncağızı elbirliğiyle öldürecekler” diye yazdı.

Hastane hastane dolaştırılan kanserli mahkum Ayşe Özdoğan yeniden cezaevinde

 

Biraz daha gayret edin öldürmenize az kaldı yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder