3 Ekim 2021 Pazar

Asiltürk’ün Erdoğan hakkındaki sözleri gündem oldu

Partisini AKP’ye katmak için çabalayan Oğuzhan Asiltürk’ün, AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan hakkındaki gerçek düşüncelerini gözleri önüne seren video sosyal medyada viral oldu.

BOLD – Geçen Ocak ayında ilk kez, AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile yaptığı ittifak görüşmesi partisi SP dahil bir çok kesim tarafından tepki çeken Oğuzhan Asiltürk, geçen hafta içi hayatını kaybetti.

Ölümünden önce Asiltürk, Saray’da Erdoğan ile ittifakın detayları için bir kez daha görüştü. Asiltürk-Erdoğan görüşmeleri sonrası parti içinde özellikle gençler arasında çatlak sesler yükselmeye başladı.

Erdoğan’ın Saadet kanadında muhatap aldığı tek isim Milli Görüş’ün ağır toplarından Asiltürk idi. Erdoğan ve Asiltürk birlikte verdikleri pozlarla, SP’deki çatlak seslere ve SP’nin bir önceki seçimde destek verdiği Millet İttifakı’na da mesaj verdi.

Öte yandan sosyal medyada dolaşıma giren bir video ise Oğuzhan Asiltürk’ün Erdoğan hakkında hiç de olumlu düşünmediğini gözler önüne serdi.

Partililerle buluşan Asiltürk, ABD’nin Irak işgali sonrası Iraklı mahkumların tutulduğu Ebu Gureyb hapishanesindeki tecavüz ve işkencelerden Erdoğan’ı ve AKP’nin kurucularını sorumlu tutuyor.

Ebu Gureyb, 2004 yılında Amerikan askerlerinin işkencelerini gösteren fotoğrafların kamuoyuna yansıması sonrası gündeme gelmişti. Skandala yol açan yedi asker daha sonra yargılanıp mahkûm edilmişti.

Oğuzhan Asiltürk’ün ölümü, Erdoğan’ın Saadet planını altüst etti

Asiltürk’ün Erdoğan hakkındaki sözleri gündem oldu yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder