9 Ekim 2021 Cumartesi

Bahçeli “bölücü kebapçılar” dedi; Erdoğan mangalın başına geçti

Cumhur İttifakı ortaklarından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hafta içi kebapçıları bölücülükle suçlayıp “Teröre yardım ve yataklık yapan bölücü kebapçıların işsizlikte vardır” demesinin ardından AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adana’da mangalın başına geçip “Hep beraber işte buradayız” demesi Bahçeli’ye yanıt olarak algılandı. 

BOLD – AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin tartışılan “bölücü kebapçılar” çıkışından hemen sonra mangalın başına geçip kebap pişirmesi dikkatlerden kaçmadı.

MANGAL BAŞINDA KEBAP PİŞİRDİ

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uluslararası Adana Lezzet Festivali Açılış Töreni’ne katıldı. Erdoğan burada yaptığı konuşmada, kebap festivalinin öneminden bahsetti ve “Bugün de bakanımızla, sözcümüzle, milletvekillerimizle hep beraber işte buradayız” ifadelerini kullandı. Erdoğan’ın, MHP lideri Bahçeli’nin çok tartışılan ”Bölücü kebapçılar” çıkışından hemen sonra mangal başına geçip kebap pişirmesi akıllara Bahçeli’nin çok tartışılan “bölücü kebapçılar” çıkışını getirdi. Bahçeli’nin ‘Teröre yardım ve yataklık yapan bölücü kebapçıların işsizlikte vardır” çıkışı sosyal medyada tartışma konusu olmuştu.

 

Bölücü kebapçılar, faşist kelle paçacılar, terörist dönerciler, Kürt börekçiler…

Bahçeli “bölücü kebapçılar” dedi; Erdoğan mangalın başına geçti yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder