7 Ekim 2021 Perşembe

Erdoğan’dan Bahçeli ile ittifaktayken Akşener’e ortaklık teklifi: Berber dükkanı açalım!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a bir salvo daha geldi. Akşener, Erdoğan’ın kendisine 2015’te Başbakan Yardımcılığı, 2020’de ise yerli ve milli vurgusuyla ortaklık teklifi yaptığını söyledi.

BOLD – İYİ Parti lideri Meral Akşener ile AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan arasındaki polemik devam ediyor. Akşener Erdoğan’a “Yolsuzluk ve israf bataklığındaki bürokratların ilham kaynağı sensin” dedi. Erdoğan ise Akşener’i 28 Şubat kararlarını imzaladığı için eleştirdi.

NECMETTİN ERBAKAN’I HATIRLATTI

Dün Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nu ziyaret eden Akşener, görüşme sonrası yapılan ortak basın toplantısında flaş açıklamalar yaptı. Erdoğan’ın TBMM grup toplantısında; “Bu hanımefendinin ’28 Şubat kararlarına ben imza attım, uygulanması gerektiğine inanıyorum’ sözünü unutmadık” açıklamalarına değinen Akşener, Necmettin Erbakan’ı hatırlattı.

28 ŞUBAT KARARLARINI EN SON BEN İMZALADIM

Akşener, “28 Şubat ile ilgili olarak, o kararlar, rahmetli Başbakan Erbakan hocamızın imzaladığı, iktidarın diğer ortağı Çiller’in imzaladığı ve en son benim imzaladığım bir hükümet kararıdır. Dolayısıyla, uygulanacağını söyledim. 28 Şubat üzerinden, ellerinde başka bir şey olmadığı için bir yürüme söz konusu olursa Erdoğan’a çok üzülürüm.” diye konuştu.

PARTİ, BAŞBAKAN YARDIMCILIĞI VE BERBER DÜKKANI !

Bugün kendisini eleştiren Erdoğan’ın kendisine yaptığı teklifleri açıklayan Akşener şunları dile getirdi: “Aynı Erdoğan 2001’de partisinin kuruluşuna beni davet etti. Erdoğan, 2015’te bana Başbakan yardımcılığı teklif etti. Aynı Erdoğan, 2020’de ne kadar milli ve yerli olduğumu ifade edip, ‘Buyurun beraber bir berber dükkanı kuralım’ dedi. Ben bunların tamamını reddettim.”

ERDOĞAN’A PKK VE ÖCEALAN İLE ARANA MESAFE KOY ÇAĞRISI

AKP’Lİ Erdoğan’ın TRT’ye Öcalan’ın kardeşinin çıkardığını, Abdullah Öcalan’ın mektubunun yayınlandığını belirten Akşener, “İstanbul’a seçim alınsın diye yapıldı bütün bunlar. Yazık yazık. Biz 40 kişiyiz birbirimizi biliriz. HDP ile, Abdullah Öcalan ile, Osman Öcalan ile PKK ile Erdoğan ve paydaşlarına aralarına mesafe koymayı öneriyorum.” bilgisi verdi.

Konda’nın anketi: Erdoğan’ın oyu eridi, büyük çoğunluk seçimi kazanmasını istemiyor

Erdoğan’dan Bahçeli ile ittifaktayken Akşener’e ortaklık teklifi: Berber dükkanı açalım! yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder