9 Ekim 2021 Cumartesi

Erdoğan el yükseltti: Almanya’da Fransa’da kuyruklar, yiyeceklerini bulamıyorlar

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, gerçeklikten uzak açıklamalarına bir yenisini ekledi. Erdoğan, “Amerika’nın, İngiltere’nin halini görüyorsunuz değil mi? Benzin yok benzin. Aynı şekilde Almanya’da kuyruklar, Fransa’da kuyruklar, yiyeceklerini bulamıyorlar.” dedi.

BOLD – Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Ceyhan Polipropilen Üretim Tesisi temel atma ve Adana’da yapımı tamamlanan projelerin toplu açılış töreninde konuştu.

Türkiye’deki yoksulluğa değinmeyen Erdoğan, “Amerika’nın, İngiltere’nin halini görüyorsunuz değil mi? Benzin yok benzin. Aynı şekilde Almanya’da kuyruklar, Fransa’da kuyruklar, yiyeceklerini bulamıyorlar” dedi.

Enflasyonun yüzde 19,25 seviyesinde olduğunu unutan Erdoğan, “Türkiye’de böyle bir sorun yok. Ülkemizi bugüne kadar önüne çıkan her engelden, her sorundan, her saldırıdan, her badireden nasıl kurtardıysak, bugün de aynısını yapacağımızdan kimsenin şüphesi bulunmasın.” ifadeleri kullandı.

Erdoğan el yükseltti: Almanya’da Fransa’da kuyruklar, yiyeceklerini bulamıyorlar yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder