5 Ekim 2021 Salı

Yine TSK yine ankesör: Şafakta evlerine baskın yaptılar

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın insan hakları ile ilgili her açıklamasında vurguladığı şafak vakti baskınlarını durdurdukları açıklamasına rağmen polis, eski TSK mensuplarının evlerine operasyon düzenledi. Suçlama ise ankesörlü telefondan aranmak…

BOLD – Gülen Hareketi’ne yönelik operasyonlar devam ediyor. Ankesörle veya kontörlü telefonla arandıkları iddiasıyla 21 ilde 46 kişinin evleri sabahın erken saatlerinde basıldı.

EVLERİNE ŞAFAK VAKTİ BASKIN YAPILDI

Gülen Hareketi’nin Türk Silahlı Kuvvetleri’ndeki (TSK) yapılanması iddiasıyla yapılan operasyonlar sürüyor. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturmalar kapsamında İstanbul merkezli 21 ilde 46 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Sabahın erken saatlerinde gözaltı kararı verilen yakalamak için belirlenen adreslere baskın yaptı.

İSİMLERİ YİNE MİT BELİRLEDİ

Bylock operasyonlarında olduğu gibi ankesör ve kontör soruşturmalarında operasyon yapılacak isimler MİT İstanbul bölge başkanlığı tarafından belirlenirken, savcılık haklarında soruşturma başlattığı kişileri ankesör ve büfelerdeki kamuya açık sabit hatlardan ardışık olarak ve aynı ankesörlü kart ile birlikte aranmakla suçladı. Haklarında soruşturma açılanların TSK mensubu veya askeri okul öğrencisi olması dikkat çekti.

Ayşe Özdoğan’ın ölümcül hastalığını bile bile cezaevine gönderenlerin isimleri belli oldu

Yine TSK yine ankesör: Şafakta evlerine baskın yaptılar yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder