7 Ekim 2021 Perşembe

Ayağından ameliyatlı halde kağıt toplayan yaşlı amca izleyenleri ağlattı

AKP Türkiye’sinde fakirlik ve geçim sıkıntısının boyutları her geçen gün büyüyor. Rize’de ayağında yeni ameliyat olan yaşlı bir vatandaşın kağıt toplama arabasıyla verdiği röportaj yürekleri sızlattı. Yaşlı vatandaş gözyaşları içinde “Sancı içindeyim ama çalışmak zorundayım” dedi.

BOLD – Rize’de sokak röportajında yaşlı bir vatandaş, “Çalışmak zorundayız. Ameliyat oldum parmağım kesildi. Onun için sancı içindeyim ama çalışmak zorundayım” derken kelimeler boğazında düğümlendi. Sokak Kedisi isimli YouTube kanalında yayınlanan röportaj izleyenleri duygulandırdı.

Gözyaşlarına boğulan vatandaş, ayakta durmakta zorlandı. Kağıt toplama aracına tutundu. Röportajı yapan muhabire ağlayarak “Çok sağol bizimle ilgilendiğin için” diyebildi.

BUNCA SEFALETTEN GÖZYAŞINDAN ÖFKE VE KAVGA ÇIKAR

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran videoya yorumlar yağdı.

Hakkı Özdal isminde kullanıcı, “Bu video “sözün bittiği yer” diye paylaşılıyor. Burası aslında “sözün başladığı”, başlaması gerektiği yer.. Bunca açık eşitsizlikten, sefaletten, gözyaşından, merhamet değil öfke ve ‘siyaset’ çıkar, kavga çıkar.” diye yazdı.

Leman, Ayşe Özdoğan’ı çizdi

Ayağından ameliyatlı halde kağıt toplayan yaşlı amca izleyenleri ağlattı yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder