15 Kasım 2021 Pazartesi

Ağır Ceza Hakimi Ümit Demirhan koronavirüse yenildi

HSK kararnamesi ile Şubat’ta Erzurum 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı olarak atanan Ümit Demirhan, 2 aydır hastanede yaşam mücadelesi verdiği koronavirüse yenildi.

BOLD – Erzurum 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ümit Demirhan, koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle bir süredir tedavi altındaydı.

Yaklaşık 2 aydır Erzurum Şehir Hastanesi’nde Kovid-19 tedavisi gören Demirhan, yaşam mücadelesini kaybetti. Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) kararnamesi ile şubatta Erzurum’a atanan Demirhan için yarın Erzurum Adalet Sarayı’nda tören düzenlenecek. HSK’nın sosyal medya hesabından Demirhan için başsağlığı mesajı yayımlandı.

HSK VE BAKAN GÜL’DEN TAZİYE

HSK’nın mesajında, “Kıymetli meslektaşımız Erzurum 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ümit Demirhan’ın zamansız vefatının derin acısını paylaşıyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi, çalışma arkadaşları ve tüm yargı camiamıza bu acı kayıp karşısında sonsuz sabırlar diliyoruz” denildi.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül de taziye mesajı paylaştı. Gül mesajında, “Erzurum 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanımız Ümit Demirhan’ın vefat haberini büyük bir üzüntü ile öğrendim. Ümit Beye Allah’tan rahmet, ailesine ve yargı camiasına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun” ifadelerini kullandı.

Ülkeyi uyuşturucu cumhuriyetine çevirdiniz!

Ağır Ceza Hakimi Ümit Demirhan koronavirüse yenildi yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder