19 Kasım 2021 Cuma

İpek Ailesi’nin ata yadigarı evine MÜSİAD çöktü: Komşuları seccadeleri çöpten topladı

Tüm malvarlıklarına Erdoğan rejimi tarafından el konulan hayırseverliği ile tanınan İpek Ailesi’nin Kahramanmaraş’taki ata yadigarı evlerinin AKP’ye yakın MÜSİAD’a verildiği ortaya çıktı. İş insanı Akın İpek, “Annemin seccadelerini, komşular çöpten toplamışlar” diyerek tepki gösterdi.

BOLD – İpek Ailesi’nin Kahramanmaraş’ta bulunan dedelerinden kalma evlerine AKP’ye yakın MÜSİAD’ın çöktüğü ortaya çıktı. Akıp İpek, bu duruma “maşalık” yapan yargı mensuplarını suçlara alet olmamaları konusunda uyardı.

HIRSIZLIĞIN ADINI GANİMET KOYDULAR

Konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan Akın İpek, AKP’lilerin hırsızlık, gasp suçunun adını “ganimet” koyduklarını belirterek, “Annemin Kahramanmaraş’ta, babasından kalmış küçücük evine de, MÜSİAD yerleşmiş. Kadıncağızın Seccadelerini, komşular çöpten toplamışlar. Başkanları, böyle nostaljik yerleri seviyormuş…” dedi.

BU SUÇLARA ALET OLMAYIN

Bu konu ile ilgili yargı mensuplarını uyaran İpek, “Bu işlere maşalık yapan ‘yargı mensuplarına’ söylüyorum: Yapmayın kardeşim, bu suçlara alet olmayın… Herifler yağma yapacak diye, hiç bir suçu olmayan masum insanları hapislerde çürüttürüyorlar size. Bunlar üzeri örtülüp kapatılabilecek suçlar değil” dedi.

MARAŞ’IN İŞGALİNDE DAHİ KİMSENİN MALINA EL KONULMADI

Hayırseverliği ile bilinen Melek İpek, yargılandığı Ankara 24. Ağır Ceza Mahkemesinde daha önce evlerine el konulması ile ilgili yaptığı savunmada, “Maraşlıyım, vatanseverliği çok iyi bilirim. Evimizde büyük kazanlar vardı. Askere yemek yaparlardı, içinde oynayarak büyüdük. Gaziler, şehitler, babam 3 kurşunla topal gitti. Şu an da onun evini istila ettiler. Maraş işgal edildiğinde hiç kimsenin özel malına el koyulmadı” demişti.

 

Melek İpek’ten tarihi savunma: Maraş işgalinde bile kimsenin malına el konulmadı, Hâkim Bey!

 

İpek Ailesi’nin ata yadigarı evine MÜSİAD çöktü: Komşuları seccadeleri çöpten topladı yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder