18 Kasım 2021 Perşembe

Bülent Arınç artık bel altı vuruyor!

Partisini sık sık zorda bırakacak açıklamalarda bulunan AKP’li Bülent Arınç, bu sefer de Sedat Peker’in iddialarıyla eski yol arkadaşlarını vurdu.

BOLD – Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, partisine yönelik zaman zaman sert açıklamalarda bulunuyor. AKP’li troller ve yandaş medyanın da sık sık “Maske düştü Arınç göründü”, “Cübbeli Bülo”, “Manisalı Lawrence” yakıştırmaları yaptığı Arınç, geçtiğimiz günlerde 2015’ten beri partide görev almadığı için mesuliyet kabul etmeyeceğini söyledi.

CEBİME 10 BİN DOLAR KOYAN YOK

TBMM Başkanlığı görevinde de bulunan Arınç, Sedat Peker’in iddiaları üzerinden yine partisini eleştirdi.

Armağan Çağlayan’ın YouTube kanalına konuşan Arınç, “Benim hanlarım hamamlarım yok. Birileri cebime ayda on bin dolar koymuyor. Biz böyle mesai yaptık. Bu yüzden hamd olsun emekli maaşımızla geçiniyoruz, o da bize bal gibi yetiyor” dedi.

10 BİN DOLAR ALAN SİYASETÇİ

Sedat Peker’in kendisi hakkındaki iddiaları üzerine canlı yayına çıkan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Peker’in AKP’li bir siyasetçiye ayda 10 bin dolar verdiğini söyledi. Peker de “Benim 10 bin dolar yolladığım bir milletvekili yok ama daha çok yolladıklarım var” demiş, bu sözler uzun süre tartışılmıştı.

Ekonomistler Erdoğan ve AKP’yi artık beka sorunu görüyor

Bülent Arınç artık bel altı vuruyor! yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder