18 Kasım 2021 Perşembe

İşte sosyal medyada en çok izlenen dolar videosu

MB’nin faiz kararı sonrası dolar kuru tekrar tırmanmaya başladı.  Sosyal medyada son ayların en çok konuşulan konu başlıklardan dolar ile ilgili capsler izlenme rekorları kırıyor. Erdoğanlı, damatlı, Bahçelili son video da oldukça beğeni topladı.

BOLD – Merkez Bankası Para Politikaları Kurulu bugün yaptığı toplantıda faizi düşürme kararı aldı. Politika faizi 100 baz puan indirilerek yüze 16 seviyesinden yüzde 15’e çekildi.

Kararın ardından beklenen oldu, dolar 11 TL’den işlem gördü. AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, dünkü grup toplantısında aslında karara dair ipuçlarını vermişti.

Erdoğan’ın faiz konuşundaki açıklamalarını salonda bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Lütfü Elvan da alkışlamayarak, Erdoğan ile aynı fikirde olmadığını açık etti.

SOSYAL MEDYADA DOLAR CAPSLERİ

Dolar uzun süredir sosyal medyanın gündeminde olan bir konu. Merkez Bankasının geçen ayki faiz kararının ardından başlayan yükseliş durdurulamıyor. Hükumet doları frenleyecek adımlardan da kaçıyor. Hal böyle olunca dolar en çok konuşulan konu oldu. Konuyla ilgili son video ise oldukça beğeni topladı. Erdoğanlı, damatlı, Bahçelili video izlenme rekorları kırıyor.

Şakkadanak Necmettin’den dolar yorumu: Alıcısı olmazsa düşer

 

İşte sosyal medyada en çok izlenen dolar videosu yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder