16 Kasım 2021 Salı

Cem Küçük’e şok: Dolar 20 TL olursa sen o koltukta oturabileceğini mi sanıyorsun?

AKP’ye yakınlığı ile bilinen Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük katıldığı televizyon programında AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı savunmak isterken büyük tepki ile karşılaştı. Hukukçu Ersan Şen, Küçük’e “Dolar 20 TL olursa sen o koltukta oturabileceğini mi sanıyorsun?” dedi.

BOLD – Habertürk’te Kübra Par’ın sunduğu Açık ve Net programına Ersan Şen ile Cem Küçük’ün tartışması damga vurdu. Tartışmada Ersan Şen, Küçük’e “Dolar 20 TL olursa sen o koltukta oturabileceğini mi sanıyorsun?” dedi.

HELALLEŞME TARTIŞMASI YAŞANDI

Habertürk’te ekranlara gelen Kübra Par’ın sunduğu Açık ve Net programında Prof. Dr. Ersan Şen ile Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük arasında CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun “helalleşme” açıklaması üzerinden tartışma yaşandı. Program sunucusu Kübra Par ikili arasındaki gerginliği engelleyemezken Küçük, helalleşmenin muhafazakar kesimle olacağını öne sürerken, Şen ise helalleşmenin kapsamını anlayamadığını söyledi.

GÜNDEM DEĞİŞTİRMEK İÇİN AÇIKLAMA YAPIYORLAR

CHP’nin kapatılmasının gündeme getirilmesine ilişkin Ersan Şen, “Gündem değiştirmek için bu açıklamaları yapıyorlar. Yaşanan sorunlara hiçbir katkısı olmayan, böyle toy tartışmalarla, sabahtan akşama gündemi değiştirme çabasının bir manası ve karşılığı yok” dedi. Cem Küçük ise Şen’e yanıt olarak, “Hükumetin çok hoşuna giden açıklamalar yapıyorsun şu an” diye yanıt verdi.

İÇİ DOLDURULMAMIŞ, NEREYE ÇEKERSEN GİDEBİLECEK SÖZLER

Helalleşme çıkışının temelinde “şehit ve gazi yakınları” olduğunu düşündüğünü söyleyen Şen, “Biz bu helalleşmenin altının ne olduğunu görmek istiyoruz. İçi doldurulmamış, nereye çekersen gidebilecek sözlerle ne söylemek istediğini anlayamıyorum” diye konuştu. Şen, helalleşmenin muhafazakar kesimle olması halinde CHP’nin AKP ekseninde kalacağını söyleyerek Cem Küçük’e tepki gösterdi.

GERÇEK SORUNLAR GÖRÜLSÜN İSTİYORUM

Cem Küçük’ün Erdoğan’ın tekrar seçilmesini istediğini belirten Şen, “Seçilsin veya seçilmesin ben onu da umursamıyorum. Ben Türkiye Cumhuriyeti’nin ve Türk milletinin içeride ve dışarıda yaşadığı gerçek sorunları görecek, bunları tespit edecek ve ekibiyle birlikte bunları çözebilecek kapasitede olup ikna etmesini istiyorum. Cem Küçük körü körüne, ne olursa olsun mevcut iktidarın devam edebilmesi için Sayın Kılıçdaroğlu’nun bu hamlelerinin işine yaradığını bildiği için AK Parti’nin ve Sayın Cumhurbaşkanının kazanmasını istiyor” dedi.

DOLAR 20 LİRA OLURSA ORADA OTURABİLECEĞİNİ Mİ SANIYORSUN?

Küçük ise Şen’e yanıt olarak, “CHP senin dediğini yaparsa hiçbir zaman iktidar olamaz. Çok iddialı söylüyorum, dolar 20 lira olsun, CHP helalleşmedikçe Kılıçdaroğlu aday olursa yine kaybeder” ifadelerini kullandı. Şen ise “Cem, dolar 20 TL olursa sen o koltukta oturabileceğini mi sanıyorsun” diye tepki gösterdi. Tartışma, Kübra Par’un uzun uğraşları sonucunda son buldu.

 

 

Pazardaki çürük domatesleri gösteren AKP’li vekil: “Fiyatlar makul”

Cem Küçük’e şok: Dolar 20 TL olursa sen o koltukta oturabileceğini mi sanıyorsun? yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder