20 Kasım 2021 Cumartesi

TÜGVA yöneticisi bir çocuğu tacizle suçlandı

Gazeteci Erk Acarer, TÜGVA’nın İdari ve Mali İşler Sorumlusu Veysel Yıldız’ın lise ikinci sınıf öğrencisi bir çocuğu taciz ettiğini iddia etti. Yıldız ise, yapıldığı iddia edilen yazışmaların montaj olduğunu öne sürdü.

BOLD – Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) üyelerinin kamu kurumlarına atandığı ile ilgili idialar gündemdeki yerini korurken TÜGVA ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Gazeteci Erk Acarer de, TÜGVA’nın İdari ve Mali İşler Sorumlusu Veysel Yıldız’ın lise ikinci sınıf öğrencisi bir çocuğu taciz ettiğini iddia etti.

“İŞ BAHANESİYLE BULUŞMA TEKLİF ETTİ” İDDİASI

Taciz iddialarını sosyal medya hesabı üzerinden gündeme taşıyan Acarer, “TÜGVA İdari İşler Sorumlusu Veysel Yıldız! İslam’a saldırı öyle mi? Bir lise öğrencisine iş teklif edip ahlaksızca pusu kurmak hangi kitapta yazıyor?” ifadelerini kullandı. Acerer’in paylaşımlarında Yıldız’ın, lise öğrencisine iş teklif etme bahanesiyle buluşma teklif ettiği ve öğrencinin kendisine lise iki öğrencisi olduğunu hatırlatması üzerine Yıldız’ın, “Kıyafetlerin ve makyajın öyle demiyor ama” şeklinde yanıt verdiği iddia edildi.

 

“YAYINLANANLAR MONTAJ”

Acerer’in bu iddialarına sosyal medya hesabından yanıt veren TÜGVA’nın İdari ve Mali İşler Sorumlusu Veysel Yıldız ise, böyle bir yazışması olmadığını öne sürerek, yayınlananların montaj olduğunu savundu. Yıldız daha sonra yaptığı paylaşımda Acerer hakkında suç duyurusunda bulunduğunu kaydetti.

 

 

Erdoğan Rejimi’nde bu da yaşandı: Polis arama yaptığı eve misafirliğe gelenleri gözaltına aldı

TÜGVA yöneticisi bir çocuğu tacizle suçlandı yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder