19 Kasım 2021 Cuma

Görevden alma iddiası Resmi Gazete’yi çökertti

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan’ın görevden alınacağı iddiası Resmi Gazete’nin internet sitesinin çökmesine yol açtı. Gece 00.00’dan itibaren yoğunlaşan trafik sonrası bir saati aşkın bir süre siteye giriş sağlanamadı. 01.09’dan itibaren normale dönen sitede Elvan’la ilgili karar yer almadı.

BOLD – Ankara kulislerinde uzun süredir konuşulan, birkaç gündür de artan Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan’ın görevden alınacağı iddiası Resmi Gazete’nin sitesinin çökmesine neden oldu.  Yayınlanan Resmi Gazete’de Elvan’ın istifası ve görevden el çektirilmesiyle ilgili bir karar yer almadı.

SİTE HİZMET DIŞI KALDI

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan’ın bugün yayımlanan Resmi Gazete kararıyla görevden alınacağı iddiaları bugün gün boyunca sosyal medyanın en önemli konuları arasında yer aldı. Lütfi Elvan’ın görevden alınması ile ilgili kararı görmek isteyen çok sayıda internet kullanıcısının Resmi Gazete internet sitesine girmeye çalışması sitenin hizmet dışı kalmasına yol açtı. Siteye girenler “Sayfada çalışma yapılmaktadır” uyarısı ile karşılaştı.

ERDOĞAN BAŞDANIŞMANINI GÖREVDEN ALDI

Saat gece birden sonra yeniden ulaşılmaya başlanan sitedeki görevden alma ve atama kararları arasında Lütfi Elvan’la ilgili bir karar yer almadı. AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayınlanan atama kararıyla Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Teşkilatı (UNESCO) Türkiye Daimi Temsilciliği Özel Temsilcisi Ahmet Altay Cengizer, bu görevlerinden alındı. Cengizer, 7 Aralık 2019’da Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığına atanmıştı. UNESCO Türkiye Daimi Temsilciliği görevine ise Prof. Dr. Gülnur Aybet getirildi.

 

https://www.boldmedya.com/2021/11/19/erdogan-rejiminde-bu-da-yasandi-polis-arama-yaptigi-eve-misafirlige-gelenleri-gozaltina-aldi/

Görevden alma iddiası Resmi Gazete’yi çökertti yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder