16 Kasım 2021 Salı

Bahçeli: EYT sorunu çözülerek gündemden çıkmalı

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın seçim kozu olarak kenarda tuttuğu Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) konusunda MHP lideri Devlet Bahçeli’den destek geldi. Bahçeli, “EYT sorunu bizim sorunumuzdur. Bu kardeşlerimizin mağduriyetlerinin telafisi bizim sorumluluğumuzdur. Bütçe kapsamında geniş bir uzlaşmayla TBMM’de çözülerek gündemden çıkarılmalıdır.” dedi.

BOLD –  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın önce çalışma yaptığını açıkladığı sonra çark ettiği EYT konusunda Cumhur İttifakı ortağı MHP’den çıkış geldi. Bahçeli, EYT sorununun 2022 bütçesiyle çözülmesini istedi.

CEMİL ÇİÇEK’E YÜZDE 50+1 TEPKİSİ

Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, “Cumhur İttifakı’nda çatlak patlak olmaz.” dedi. Yüzde 50+1 tartışmasına da değinen MHP lideri Bahçeli, “Yüzde 50 + 1’i eleştirenleri anlayışla karşılamamız abesle iştigaldir. Cumhurbaşkanlığı YİK üyesi Sayın Cemil Çiçek, önemli sıkıntılara sebebiyet vereceğini, Türkiye’yi kaosa sürükleyeceğini iddia ediyor. Bu tuhaf sözlerin benzerini Türkiye’nin istikrarsızlığa gömülmesini isteyen çevreler de ileri sürüyor. Sayın Çiçek, sizin kafanızda, dilinizin altında sakladığınız bir oran var mıdır? Açıkla da bilelim, niyetini öğrenelim.” dedi.

KADIN CİNAYETÇİLERİ VE TECAVÜZCÜLERİNE İDAM GELSİN

Kadın cinayetleri iç barış ve huzur ortamını tahrip edecek boyuta geldiğini söyleyen Bahçeli, “Tecavüz, kadın cinayetlerinde gerekirse idam cezası bile tartışmaya açılmalı.” diye konuştu.

Seçim oyununu 50+1 ile başlattı: Ne pahasına olursa olsun iktidarı istiyor

Bahçeli: EYT sorunu çözülerek gündemden çıkmalı yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder