19 Kasım 2021 Cuma

Erdoğan’ın 20 yıl önceki videosu viral oldu: Geriye tek çözüm kalıyor; seçim, seçim, seçim

Dolar kurunun artması, gıda fiyatlarının yükselmesi sonrası muhalefet erken seçim yapılması için çağrı üstüne çağrı yapıyor. AKP Hükumeti ise seçimlerin 2023 yılında yapılacağı konusunda ısrarlı. Sosyal medyada gündem olan bir videoda ise bugün ki yaşanan durumları sıralayan Erdoğan’ın erken seçim çağrısı yapması dikkat çekti.

BOLD – AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın 20 yıl önceki konuşması sosyal medyada yeniden gündeme geldi. Ekonomik kriz nedeniyle zor günler geçiren dönemin hükumetine yüklenen Erdoğan, “Tek çözüm, seçim, seçim, seçim” diyor.

HÜKUMET KRİZE ÇARE ÜRETEMİYOR

Türkiye’de ekonomik kriz her geçen gün derinleşiyor. Dolar kuru, Türk Lirası karşısında her geçen gün değer kazanırken Türkiye’de gün aşırı her şeye de zam gelmeye devam ediyor. Hayat pahalılığının tavan yaptığı bu dönemde AKP iktidarı meselelere çözüm üretemiyor. Ekonomiden adalete birçok meselede tıkanan Türkiye’de halk geçim derdiyle boğuşuyor. AKP hariç hemen hemen tüm siyasi partiler seçim sahasında esnaf ve halkla bir araya gelerek sorunlarını dinliyor, çözüm önerilerini anlatıyor. Muhalefet bir yandan da erken seçim çağrılarını sürdürüyor.

ERDOĞAN DA SEÇİM ÇAĞRISI YAPMIŞ

Tayyip Erdoğan’ın 20 yıl önceki bir konuşması ortaya çıktı. Konuşmada Erdoğan, o günkü hükumete seçim çağrısında bulunuyor. Erdoğan, konuşmasının bir bölümünde, “Şu anda millete gidebiliyorlar mı? Yüzleri var mı? Esnafın arasına çıkabiliyorlar mı? Halkın arasına tarım, köylüsünün arasına gelebiliyorlar mı? Pamuk tarlasına girebiliyorlar mı? Pancarda varlar mı? Öyleyse tek çözüm kalıyor. Seçim, seçim, seçim” ifadeleri kullanıyor.

 

Ekonomiden adalete, sağlıktan dış politikaya bir çöküş hikayesi: Erdoğan Türkiye’yi nereye götürüyor?

Erdoğan’ın 20 yıl önceki videosu viral oldu: Geriye tek çözüm kalıyor; seçim, seçim, seçim yazısı ilk önce BoldMedya üzerinde ortaya çıktı.

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder