5 Aralık 2019 Perşembe

Adem Büyük rakip kalecinin ayağına bastı ‘büyük’ tepki aldı

Ziraat Türkiye Kupası’nda Galatasaray’a Tuzlaspor’a 2-0 mağlup olduğu maçta sarı kırmızılıların golcüsü Adem Büyük’ün Tuzlaspor kalecisi Bayram Olgun’un ayağını basması büyük tepki aldı.

BOLD – Galatasaray’ın kendi evinde Tuzlaspor’a 2-0 yenildiği maçta Adem Büyük’ün Tuzlaspor kalecisinin ayağına bilerek basması tepkilere neden oldu. Mücadelenin 77. dakikasında meydana gelen olayda kaleci topu eline aldıktan sonra Adem Büyük koşarak kaleci Bayram’ın ayağına kasti olarak basması sosyal medyada da gündem oldu.

HAKEM KALECİYE SARI KART GÖSTERDİ

Galatasaryalı Adem Büyük, Tuzlaspor kalecisi Bayram Olgun’un topu eline aldıktan sonra yerde olan sol ayağına bastı. Acı içinde yerde kalan Bayram eğilerek kendisine bir şeyler söyleyen Ahmet Çalık ve Adem Büyük’e sinirlenerek ayağa kalktı. Yaşanan kargaşada Adem Büyük bir anda kendini yere attı. Hem olayı tahrik eden hem de mağdur duruma düşmüş gibi kendine yere atan golcü oyuncunun bu davranışı etik bulunmadı.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI 

Olaylar yatışında Hakem Volkan Bayarslan, pozisyonun ardından Tuzlaspor kalecisi Bayram’ı sarı kartla cezalandırdı. Adem Büyük’ün hiçbir cezai yaptırıma mağruz kalmadığı bu anlarda hakemlerde tepki çekti. Yaşanan gerilim, sosyal medyada en çok konuşulan olaylarından biri oldu. Kupa maçlarında VAR sistemi kullanılmadığı için Adem Büyük’ün davranışı görülmedi.

 

 

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder