3 Aralık 2019 Salı

Bir anketten daha Erdoğan’a rakip İmamoğlu çıktı

Anket şirketlerinin son günlerde açıkladığı siyasilerle ilgili anket sonuçlarında ilk ikide AKP’li Cumhurbaşkanı ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olması dikkat çekti.

BOLD – PİAR Araştırma’nın açıkladığı cumhurbaşkanlığı seçim anketinin ardından Metropoll Araştırma Şirketi de “Siyasilerin Beğeni Düzeyi” araştırmasını açıkladı. PİAR’da İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yüzde 44.5, AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan yüzde 39.7 olurken; Metropoll’de rakamlar yüzde 44 Erdoğan, 36 İmamoğlu olarak açıklandı.

ERDOĞAN ÖNDE, İMAMOĞLU TAKİPTE

Metropoll Araştırma’nın sahibi Özer Sancar, Twitter hesabından “Siyasilerin Beğeni Düzeyi” başlıklı araştırmasından bir kısmını açıkladı. Sancar’ın paylaştığı verilere göre; Kasım ayı itibariyle Türkiye’de en çok beğenilen siyasi isim yüzde 44 ile Recep Tayyip Erdoğan oldu.

GÜL, İLK 5 ARASINDA YER ALAMADI

Erdoğan’ı yüzde 36 ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yüzde 28 ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yüzde 26 ile Kemal Kılıçdaroğlu, yüzde 25 ile Devlet Bahçeli, yüzde 22 ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer takip ediyor. Tunç Soyer’in arkasından Meral Akşener, Abdullah Gül ve Selahattin Demirtaş geldi.

Mantar toplayan köylülere işkence yapan polis yeniden yargılanacak

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder