7 Aralık 2019 Cumartesi

Londra’dayken TBMM’de oy kullanan AKP’li Alpay!

İngiltere’ye giden AKP İzmir Milletvekili Alpay Özalan için Meclis’te oy verildi. Durumun muhalefet tarafından anlaşılması üzerine AKP’liler Londra’daki Özalan için “kuliste” yanıtı vermeleri ise dikkat çekti.

BOLD – Londra’da cami açılışında olduğu saatlerde Meclis’te AKP İzmir Milletvekili Alpay Özalan adına oy kullanıldı. AKP’li vekiller, Alpay Özalan’ın Meclis’te olduğunu savundu. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraf ise AKP’lilerin yalan söylediğini ortaya çıkarttı.

AKP’LİLER OY SAHTEKARLIĞINI SAVUNDU

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile İngiltere’ye giden AKP İzmir Milletvekili Alpay Özalan için Meclis’te oy verildi. Genel Kurul’da olmayan vekil için kimin oy pusulası gönderdiği anlaşılamadı. özcü’den Veli Toprak’ın haberine göre, Genel Kurul’da oy sahtekarlığı vetolu termik santral yasanın görüşmesinde gerçekleşti. Özalan’ın adı okununca bazı vekiller “Dışarıda, kuliste” dedi.

GEZİDEN FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Adına pusula verildiği saatlerde Alpay Özalan’ın Londra’da cami açılışına katıldığı öğrenildi. Özalan, açılışta Yusuf İslam ile geziye katılan gazetecilerle selfie yapıp sosyal medya hesabından paylaştı.

 

Özgürlük tırı ABD yollarında: Türkiye’deki mağdurların sesi olacak

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder