5 Aralık 2019 Perşembe

IMDB oylamasıyla 2019’un öne çıkan oyuncuları…

Dünyadaki tüm sinema ve TV aktiviteleri ve oyuncuları ile ilgili veriler barındıran IMDb (international movie database) 2019 yılının öne çıkan oyuncularını açıkladı.

BOLD– IMDb’nin okuyucu oylamasıyla oluşturduğu listenin ilk üç sırasında kadın oyuncular var. İşte 2019’a damga vuran on oyuncu…

10. JOAQUIN PHOENIX

Joker’de inanılmaz bir performans sergileyen Phoenix bu listeye ilk kez giriyor. Gladyatör’de Oscar adayı olduğunda buralara geleceğinin işaretini çoktan vermişti zaten. Joker’in +18 etiketli olup 1 milyar dolar barajını geçen ilk film olmasında onun performansının etkisi yadsınamaz.

9. MARGOT ROBBIE

Hadi itiraf edelim Bird of Prey’i çoğumuz onu bir kez daha Harley Quinn olarak görmek için bekliyoruz. Ama o, 2019’da da boş durmadı. Tarantino’nun son yapımı Bir Zamanlar Hollywod’da filminde Manson’ın müritlerinin öldürdüğü Sharon Tate’i canlandırdı. ABD’nin en ses getiren medya taciz skandallarından birinin anlatıldığı Bombshell ise vizyon için gün sayıyor.

8. ROSA SALAZAR

2019’un dikkat çeken bilim kurgularından Alita’da rol alan Salazar, Undone dizisindeki rolüyle de yerini iyice sağlamlaştırdı.

7. KEANU REVEES

55 yaş bir insana bu kadar mı yakışır? Tam John Wick olmasına alışmışken Matrix 4 ile bir kez daha Neo olacakmış… Merakla bekliyoruz efendim…

6. ZACHARY LEVI

O bizim için hala Chuck… Ama bu yıl da iyi işler yaptı… “Shazam” yılın en iyi iş yapan filmlerinden biri olurken Marveolus Mr. Maisel ile iki yıldır sürdürdüğü başarılı performansı da unutmamak lazım.

5. DACRE MONTGOMERY

Hadi itiraf edelim Stranger Things’e kadar hiçbirimiz onu tanımıyorduk. Üstelik ilk sezonda epeyce gıcık olmuştuk kendisine. 25 yaşındaki Montgomery’nin listede yer alması biraz da genç hayranları sayesinde olsa da adından daha çok söz ettirecek bir oyuncu olduğu da şüphe götürmez.

4. NAOMI SCOTT

Şu sırlar Charlie’nin Melekleri’nden biri olarak boy gösteren Naomi Scott yılın başlarında ise çok iyi gişe yapan Alaaddin’de prensesi oynamıştı. Çok da yakışmıştı hani… 26 yaşındaki hanım kızımız aynı zamanda şarkıcı ve söz yazarı… E daha ne olsun!

3. EMILIA CLARKE

Kendisini Game of Thrones’un ilk sezonunda tanıdığımızda henüz 23 yaşında olan Clarke şimdilerde 33’ünde ve artık deneyimli oyuncular arasında sayılıyor. Dizinin çok tartışılan final sezonuna adeta tek başına damga vuran Clarke şu sıralar Last Christmas ile sinemalarda… Nice filmler ve diziler diliyoruz sevgili Khalessi’mize…

2. ERIN MORIARTY

Mel Gibson’un karşısında hiç ezilmeden oynadığı Kan Bağı’nda ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu göstermişti. 2019’un en çok konuşulan dizilerinden The Boys’taki performansıyla da listede bulunmayı hak ediyor 25 yaşındaki genç oyuncu.

1. BRIE LARSON

Ne diyebiliriz ki… O olmasa Yenilmezler yine çuvallayacaktı! Captain Marvel’i ondan iyi kimse canlandıramazdı herhalde…

medyabold

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder